Bitcoin (BTC) prijs zal niet lang rond $9.000 blijven, aldus Binance CEO

Binance CEO Changpeng Zhao krijgt een bak lacherige reacties na ‘domste tweet van de dag’

De CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), kreeg aardig wat kritiek op zijn dak nadat hij een ietwat ongeloofwaardige tweet de wereld instuurde. In die tweet claimt CZ dat hij “een gesprek met een 14 jarige jongen” had die “bedragen niet in de Amerikaanse dollar uit wilde drukken”.

In de tweet schreef CZ het volgende:

Had vandaag een interessante gesprek met een 14-jarige. Hij weigerde bedragen in USD te bespreken en drong aan om #BNB daarvoor te gebruiken. De volgende generatie zal #CryptoNative zijn.

Advertentie

Op de tweet ontving CZ een hoop lacherige reacties. Zijn volgers zouden de tweet vooral ongeloofwaardig vinden. Zo reageerde de Twitter-gebruiker “Crypto Angel” met:

Of CZ de tweet serieus bedoelde of dat hij op de een of andere manier een punt wilde maken heeft de CEO van een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges nog niet verduidelijkt. De Twitter-gebruiker ‘Dumbest Crypto Tweet Award’ nomineert CZ’s tweet in ieder geval voor “de Domste Tweet op Crypto Twitter van Vandaag”.

Alle gekte terzijde, Binance coin (BNB) is een van de succesvolste altcoins van 2019. De native-cryptocurrency van het Binance-ecosysteem begon het jaar met een waarde van $6 en wist in juni naar een yearly high van $39,30 te stijgen. Investeerders die het geluk hadden in het begin van dit jaar BNB te kopen en deze vervolgens in juni te verkopen zagen daardoor een rendement van maar liefst 555%. Sindsdien is BNB weer iets teruggezakt waarmee het weer onder de $30 terecht is gekomen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.391,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.457,03 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.465,14 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.475,71 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€6.501,53 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.501,91 Kopen
Laatste nieuws