Rico Engelbarts
18/08/2019 09:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/08/2019 09:45

Binance CEO Changpeng Zhao krijgt een bak lacherige reacties na 'domste tweet van de dag'

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitcoin (BTC) prijs zal niet lang rond $9.000 blijven, aldus Binance CEO

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

De CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), kreeg aardig wat kritiek op zijn dak nadat hij een ietwat ongeloofwaardige tweet de wereld instuurde. In die tweet claimt CZ dat hij “een gesprek met een 14 jarige jongen” had die “bedragen niet in de Amerikaanse dollar uit wilde drukken”.
In de tweet schreef CZ het volgende:

Had vandaag een interessante gesprek met een 14-jarige. Hij weigerde bedragen in USD te bespreken en drong aan om #BNB daarvoor te gebruiken. De volgende generatie zal #CryptoNative zijn.


Op de tweet ontving CZ een hoop lacherige reacties. Zijn volgers zouden de tweet vooral ongeloofwaardig vinden. Zo reageerde de Twitter-gebruiker “Crypto Angel” met:
https://twitter.com/ltc_angel/status/1162635864486436864
Of CZ de tweet serieus bedoelde of dat hij op de een of andere manier een punt wilde maken heeft de CEO van een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges nog niet verduidelijkt. De Twitter-gebruiker ‘Dumbest Crypto Tweet Award’ nomineert CZ’s tweet in ieder geval voor “de Domste Tweet op Crypto Twitter van Vandaag”.
Alle gekte terzijde, Binance coin (BNB) is een van de succesvolste altcoins van 2019. De native-cryptocurrency van het Binance-ecosysteem begon het jaar met een waarde van $6 en wist in juni naar een yearly high van $39,30 te stijgen. Investeerders die het geluk hadden in het begin van dit jaar BNB te kopen en deze vervolgens in juni te verkopen zagen daardoor een rendement van maar liefst 555%. Sindsdien is BNB weer iets teruggezakt waarmee het weer onder de $30 terecht is gekomen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie