Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
16/05/2019 10:07 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/11/2023 09:30

Binance Launchpad kondigt nieuwe token sale aan: Harmony (ONE)

Nieuws

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, een van de populairste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft zojuist haar vijfde initial exchange offering (IEO) op haar Binance Launchpad platform aangekondigd. Dit keer gaat het om de Harmony (ONE) token.
Volgens een blog post die Harmony op 23 april publiceerde is het doel van de blockchain startup om bedrijven te helpen handelsplatformen te ontwikkelen voor inwisselbare tokens en niet inwisselbare tokens. Inwisselbare tokens zouden bijvoorbeeld kredieten zijn voor nutsvoorzieningen en bij niet inwisselbare tokens zou je kunnen denken aan vastgoed of verzamelobjecten in computer games. Harmony heeft als doel om uiteindelijk miljarden gebruikers te faciliteren op deze decentrale marktplaatsen.


In januari van dit jaar ging het testnet van Harmony live en vorige maand zag versie 2.0 van het testnet het licht. Daarnaast is de startup voornemens om eind Q2 of begin Q3 van dit jaar een mainnet te lanceren.
De Harmony token zal verschillende doeleinden hebben. Zo zal de token worden gebruikt voor staking, waarbij je mogelijkheid hebt om te fungeren als validator. Als beloning kan je dan block rewards of transactiekosten opstrijken. Daarnaast wordt de token gebruikt voor het betalen van transactiekosten en betalingen voor opslag. Als laatste verkrijg je middels de token stemrechten ten behoeve van onderhoud van het netwerk.
22,4% procent van de 12,6 miljard tokens werden verkocht in een eerste verkoopfase. Blockchain Assets, Qtum, Consensus Capital en Skunk Capital hebben zich onder de eerste investeerders geschaard.
De IEO zal wederom in de vorm van een loterij plaatsvinden, met twee noemenswaardige punten. Binance zal voor een gebruiker het gemiddelde volume aan Binance coins (BNB) bepalen over de periode dat deze in bezit zijn. Daarnaast kunnen gebruikers de koopovereenkomst tekenen tot de periode eindigt die staat voor het bemachtigen van een ticket.
Hier nog even wat belangrijke feitjes omtrent de IEO op een rijtje:

  • De Launchpad sessie begint op 27 mei 08:00 uur ’s ochtends (CEST) en eindigt op 29 mei om 10:00 uur ’s ochtends (CEST)
  • Hard cap is $5 miljoen
  • 12,5% (1.575.000.000 ONE tokens) van het totale token-aanbod zal worden verkocht
  • Tokens zullen worden verkocht voor $0,003175
  • De token-verkoop zal onderhevig zijn aan een loterij
  • Het maximum aantal te winnen loterij-tickets is 16.666
  • De allocatie per gewonnen ticket zal $300 (94.488.18 ONE tokens) zijn
  • Harmony (ONE) zal verschijnen op Binance Chain als een BEP2-asset

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hierom deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie