Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) zakt twee plekken op Chinese ranglijst, IOST (IOST) komt top 3 binnen

Het voor velen onbekende cryptocurrency-project IOST (IOST) is weer een plek gestegen op de Chinese cryptocurrency-ranglijst van het China Electronics and Information Industry Development Institute (CCID). Het komt hiermee op de derde plek te staan en moet enkel nog EOS (EOS) en Ethereum (ETH) voor zich dulden.

Het CCID beoordeelt elke twee maanden de top 37 blockchain-projecten op basis van hun basistechnologie, toepasbaarheid en creativiteit. IOST staat met een totaalscore van 135 op de derde plek. TRON (TRON) zakt hiermee opnieuw een plek. IOST scoort overigens het hoogst van allemaal op het vlak van zijn basistechnologie, iets wat het resultaat is van de continue verbetering, zo stelt medeoprichter Terrence Wang:

Geweldig nieuws! IOST laat continue verbetering zien in de CCID Global Ranking.

Onze algemene ranglijst is 1 plaats gestegen naar #3 ten opzichte van de vorige ranglijst, en we blijven #1 in basistechnologie van 37 top openbare blockchains!

- Advertentie -

IOST is een blockchain-platform dat zich richt op enterprise blockchain-applicaties. Dit houdt in dat het grote hoeveelheden transacties en hoge snelheden kan bieden, iets waar bijvoorbeeld Ethereum nog in achterblijft. Toch is Ethereum nog op de tweede plek te vinden. EOS staat net als in de vorige edities op de eerste plek.

Bitcoin (BTC), de grootste cryptocurrency, zakt opnieuw wat plekken. Ten opzichte van de vorige edities zakt BTC twee plekken en is de crypto nu op plek 14 te vinden. Belangrijk is om te vermelden dat de ranglijst niet is opgesteld door een aan de Chinese overheid verwante organisatie, zoals eerder gedacht werd. Het CCID brengt dit uit namens een derde partij genaamd SaidiWang. Het is dus geen officiële ranglijst van de Chinese overheid.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.264,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.264,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...