Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) ziet dit jaar mogelijk de meeste competitie van deze altcoin

Ondanks de vrije val die bitcoin (BTC) dit jaar zag op de beruchte ‘Black Thursday’, is het dit jaar toch totaal met zo’n 30% gestegen. Bitcoin is daarmee op weg om een van de beste investeringen van 2020 te worden. Toch ligt er competitie op de loer, niet van ethereum (ETH) of bitcoin SV (BSV), maar door een iets wat kleinere coin die zich op het moment van schrijven met zijn marktkapitalisatie als tiende plaatst op CoinMarketCap.

Tezos (XTZ) stond aan het begin van het jaar op plek 15 en zag zijn koers sindsdien met 85% stijgen en behaalde een marktkapitalisatie van $1,8 miljard. Oprichter van Quantum Economics, Mati Greenspan, is positief over de coin.

“Tezos lijkt momenteel een van de meest populaire platforms voor nieuwe projecten om op voort te bouwen. Verschillende projecten die ik momenteel adviseer, gebruiken het. Bovendien is de tokenomics zo gestructureerd dat veel van het binnenkomende aanbod wordt omgeleid naar staking en van de markt wordt gehaald.”

- Advertentie -

Sinds de Bitcoin halving wordt er gesuggereerd dat bitcoin miners die geen profijt meer kunnen halen uit het minen, opzoek zijn naar alternatieven waarbij ze wel winst kunnen maken en de coin een boost zal krijgen.

Tezos gebruikt echter proof-of-stake in plaats van Bitcoin’s proof-of-work en kan dus niet gemined worden zoals bitcoin. Proof-of-stake wordt, omdat ze geen miners nodig hebben voor complexe rekensommen voor het maken van blocks, beschouwt als schaalbaarder en minder productie-intensief.

Algemeen directeur van hedgefondsmanager BitBull Capital, Joe DiPaquale noemt het “een van de meer veelbelovende projecten die uit het initiële tijdperk waarin plotseling honderden coins werden aangeboden.” Volgens hem zullen de kwaliteitsprojecten in de cryptosector hun koersen zien stijgen wanneer de bitcoin-koers zal stijgen .

Tezos, dat zichzelf een “zelf-wijzigend cryptografisch grootboek” noemt, is naar voren gekomen als een favoriete blockchain en cryptocurrency voor tokenized onroerend goed en effectentokens. De tezos-rally, die in november vorig jaar begon, werd ook gestimuleerd door grote partnerschappen met de financiële wereld en de zogenaamde Tezos Foundation’s Faucet, die gebruikers elke 12 uur tot 0,01 XTZ beloont.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.632,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.598,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.665,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.666,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.685,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.632,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.598,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.665,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.666,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.685,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...