Bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en Binance coin (BNB) corrigeren na periode van consolidatie

Nadat de meeste cryptocurrencies gisteren nog vooral zijwaarts handelden, vindt er op dit moment een kleine correctie plaats. Zo staat de bitcoin (BTC) koers 1,91% in de min volgens CoinMarketCap, waarmee het een waarde van $8.551 heeft. Ook de overgrote meerderheid van de altcoins kleuren op dit moment rood.

De correctie is ook terug te zien in de totale marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies gecombineerd bereikte na de prijsstijgingen van de afgelopen dagen nog bijna de $275 miljard, maar zakte vanochtend vroeg terug naar de $265 miljard. De marktkapitalisatie is de afgelopen uren echter weer iets gestegen naar een waarde van $268 miljard.

Bitcoin Cash (BCH)

Op het moment van schrijven is bitcoin cash (BCH) $426,13 waard volgens CoinMarketCap na een daling van 1,76% in de afgelopen 24 uur. Nadat de bitcoin cash koers bijna de $450 aan wist te tikken handelde ook BCH aanvankelijk nog vooral zijwaarts. Echter zette het de afgelopen 24 uur toch de daling in.

De koers zakte terug tot $420, waar het support vond. Sindsdien is bitcoin cash weer gestegen tot een waarde van $426. Aan de onderzijde liggen de belangrijkste supports op $405 en $400. Aan de bovenzijde zal BCH mogelijk weerstand tegenkomen op $430 en $440.

Litecoin (LTC)

Op het moment van schrijven is litecoin (LTC) $112,31 waard volgens CoinMarketCap na een daling van 1,6% in de afgelopen 24 uur. Voor de litecoin koers geldt eigenlijk hetzelfde verhaal; de koers handelde eerst vooral nog zijwaarts maar zette de afgelopen uren de daling in.

Litecoin zal mogelijk support vinden op $110. Houdt deze support het niet, dan liggen er nog twee supports op $105 en $102. Mocht litecoin weer gaan stijgen dan zal het mogelijk resistances tegen gaan komen op $115 en $120.

Binance Coin (BNB)

Binance coin (BNB) presteerde de afgelopen maanden uitzonderlijk goed. Op het moment van schrijven is de altcoin $33,38 waard na een daling van 1,09% in de afgelopen 24 uur. Daarmee steeg BNB in de afgelopen drie maanden met maar liefst 200%.

Binance coin corrigeerde vanochtend echter sterk en zakte tijdens deze correctie kort naar de $31,9. De correctie volgt na een aantal dagen van dalingen voor BNB. Na het aantikken van de $31,9 steeg de koers echter weer sterk omhoog. Aan de bovenzijde zal BNB mogelijk weerstand vinden op $34. Aan de onderzijde zal de support op ongeveer $32 liggen, waar het na de eerdere correctie vanaf wist te stuiteren.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€41.758,10 Kopen
1
Bitvavo
€40.964,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
€41.457,90 Kopen
3
Litebit
€41.497,70 Kopen
Meer nieuws

MicroStrategy koopt 90.000 bitcoins (BTC), welke bedrijven bezitten nog meer BTC?

MicroStrategy heeft zijn volgende bitcoin (BTC) aankoop van meer dan een miljard dollar voltooid! Het bedrijf kondigde de afgelopen dagen al aan een flink...

Bitcoin Max: Dit is waarom bitcoin op een koers van €40.000 nog heel goedkoop is

Veel mensen hebben na de enorme run van bitcoin het gevoel dat ze de boot gemist hebben. Met een bitcoin koers van over de...

Bitcoin whales verkopen enorme hoeveelheden BTC in februari, waarom?

Volgens Glassnode hebben zogeheten bitcoin whales grote hoeveelheden bitcoin (BTC) in februari gelost. Dat meldt het onderzoeksbedrijf in een wekelijks rapport, gepubliceerd op 22...

Brave onthult DeFi plannen met roadmap 2.0, dit wil de privacy browser gaan doen

Brave, de op privacy gerichte blockchain internetbrowser, gaat de decentralized finance (DeFi) markt omarmen. Het team achter de browser wil een zogenaamde decentrale cryptocurrency-exchange,...

Twitter CEO’s Square investeert nog eens $170 miljoen in Bitcoin (BTC)

Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, heeft nog eens $170 miljoen aan bitcoin (BTC) gekocht. Dat kondigt de financiële dienstverlener op 23...

Bitcoin (BTC) koers veert op na positief teken, deze altcoin stijgt +30%!

De afgelopen 24 uur konden we weer een beetje op adem komen na de gekke dagen waarin bitcoin (BTC) tientallen procenten onderuitging. Vandaag zien...