Wessel Kersting Wessel Kersting
17/11/2021 12:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:28

BORA prijs stijgt na blockchain swap met 250%

Nieuws
BORA prijs stijgt na blockchain swap met 250%

De dip lijkt voor bitcoin (BTC) nog niet over te zijn. De nummer een cryptocurrency weet dagen al geen groene dagen te laten zien en komt gevaarlijk dichtbij het steungebied tussen $58,5k en $57,6k. Zolang bitcoin blijft dalen zullen de meeste coins volgen. Vandaar dat het overgrote deel van de markt toch in het rood staat. Toch zitten er groene pareltjes tussen de zee van rood. Een daarvan is BORA. BORA is een gedecentraliseerd entertainmentplatform dat is ontworpen voor gebruikers om digitale content te delen. De gebruikers die via het BORA platform van content delen, worden hiervoor beloont. 

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Blockchain swap

BORA wist in de afgelopen 24 uur met meer dan 30% te stijgen. De coin had ook een lekkere week achter de rug. We zagen namelijk een stijging in 7 dagen van 250%. De stijging was veroorzaakt doordat het project van blockchain is overgestapt. BORA was eerst een ERC20-token, wat wil zeggen dat de coin actief was op de Ethereum blockchain. Begin deze maand hebben is het project overgegaan naar de Klaytn-blockchain. De overstap ging niet zonder slag of stoot. Er ging in het begin veel fout met de overstap van blockchain waardoor het netwerk vaak offline was voor onderhoud, echter werkt alles naar verluid nu zoals het hoort te werken. 

De coin is zoals te zien is op de onderstaande grafiek op een compleet parabolische manier gestegen. De stijging begon iets voor 1 november, maar nadat de blockchain swap was uitgevoerd was er geen houden meer aan. Er was nog wel korte weerstand op de all-time high van $0,46, echter hield deze ook niet lang stand. Enkele dagen later wist BORA alsnog uit te breken en heeft daarna ook niet meer teruggekeken. De coin had op haar piek een volume van ongeveer $5 miljard en kruip ook langzaam dichterbij de $1 miljard totale marktkapitalisatie. De coin staat nu nog op plaats 108, maar als de stijging blijft aanhouden zal het niet lang meer duren voordat BORA een top-100 coin is. Het zal interessant zijn om te zien of BORA de stijging kan volhouden, of dat we weer gaan afzwakken. Wij houden deze coin in ieder geval in de gaten!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie