Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Brave internetbrowser lanceert nieuwe videobeldienst die privacy waarborgt en is Zoom voor

Brave, de gedecentraliseerde blockchain webbrowser, kondigt op 26 mei Brave Together aan. Brave Together is een nieuwe videobeldienst vergelijkbaar met Zoom, ingebouwd in de Brave browser. Het grote verschil met Zoom is dat Brave Together encrypted, oftewel versleuteld, is.

- Advertentie -

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn videobeldiensten zeer populair geworden, vooral het gebruik van Zoom schoot enorm omhoog. Zoom ontvangt echter veel kritiek en wordt regelmatig door bedrijven en instellingen verboden vanwege zorgen omtrent de beveiliging en privacy.

Onlangs kwam naar buiten dat Zoom de beveiliging gaat verbeteren voor gebruikers, maar Brave is de video conferentiedienst dus voor. Brave Software meldt dat men met Brave Together ongelimiteerd kan videobellen. De dienst is gebaseerd op de open-source software Jitsi.

Het is echter momenteel alleen mogelijk om een-op-een gesprekken met Brave Together te voeren, maar een versie van de dienst voor groepsgesprekken staat al op Brave Nightly, de testversie van de Browser. Tevens is het momenteel alleen mogelijk om de dienst via de webbrowser op de desktop te gebruiken, een mobiele versie moet nog verschijnen. Helaas is de dienst vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, het is niet bekend wanneer deze toegankelijk wordt daarbuiten.

De populariteit van de Brave browser blijft gestaag groeien. De op privacy gerichte internetbrowser betaalt gebruikers uit in Basic Attention Tokens (BAT) voor het bekijken van advertenties en biedt gebruikers een verscheidenheid aan privacy opties. Vorige maand kreeg Brave nog steun van Changpeng Zhao, CEO van cryptocurrency-exchange Binance:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.359,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.159,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.196,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.234,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.246,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.359,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.159,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.196,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.234,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.246,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...