Kevin Schijven Kevin Schijven
25/07/2020 17:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/07/2020 17:29

Cardano’s (ADA) Shelley hard fork is begonnen, koers stijgt met 10%

Charles Hoskins, CEO van Input Output Hong Kong (IOHK), meldt op 25 juli dat de implementatie van de hard fork van de “Shelley” update is begonnen voor Cardano (ADA).


Daarmee is ook het aftellen begonnen naar de afronding van deze hard fork wat over vijf dagen (29 juli) zal zijn.

Dus we zitten nu in de laatste fase. Op de landingsbaan. Op het lanceerplatform. Of hoe je het ook wil noemen. Hoe dan ook, Shelley staat voor de deur.

De verwachtingen omtrent deze update zijn hooggespannen. Met deze update maakt het Cardano-netwerk de overstap van de “Byron” fase naar de “Shelley” fase. Dit moet het netwerk gedecentraliseerder maken en de schaalbaarheid verbeteren.
Tevens introduceert het staking, de mogelijkheid voor gebruikers om hun ADA vast te zetten zodat zij beloningen kunnen verdienen. Vanaf 18 augustus wordt het mogelijk voor gebruikers om beloningen te verdienen voor staking.
De plannen omtrent Shelley waren al jaren geleden aangekondigd en eindelijk is het dan zover. De verwachtingen zorgen ervoor dat Cardano de sterkste stijger is vandaag onder de grootste cryptocurrencies op de markt. De prijs van ADA schoot afgelopen nacht van $0,121 naar $0,133 op het moment van schrijven.
IOHK meldt dat er momenteel een nieuwe versie op het testnetwerk is gelanceerd genaamd MC3. Dat wordt waarschijnlijk de versie die naar het mainnet zal gaan. Na Shelley volgen nog een aantal grote updates die genaamd zijn naar historische figuren. Dat zijn Goguen, Basho en Voltaire. Mary Shelley was de auteur van Frankenstein (1818).

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie