Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cardano’s (ADA) Shelley hard fork is begonnen, koers stijgt met 10%

Charles Hoskins, CEO van Input Output Hong Kong (IOHK), meldt op 25 juli dat de implementatie van de hard fork van de “Shelley” update is begonnen voor Cardano (ADA).

- Advertentie -

Daarmee is ook het aftellen begonnen naar de afronding van deze hard fork wat over vijf dagen (29 juli) zal zijn.

Dus we zitten nu in de laatste fase. Op de landingsbaan. Op het lanceerplatform. Of hoe je het ook wil noemen. Hoe dan ook, Shelley staat voor de deur.

De verwachtingen omtrent deze update zijn hooggespannen. Met deze update maakt het Cardano-netwerk de overstap van de “Byron” fase naar de “Shelley” fase. Dit moet het netwerk gedecentraliseerder maken en de schaalbaarheid verbeteren.

Tevens introduceert het staking, de mogelijkheid voor gebruikers om hun ADA vast te zetten zodat zij beloningen kunnen verdienen. Vanaf 18 augustus wordt het mogelijk voor gebruikers om beloningen te verdienen voor staking.

De plannen omtrent Shelley waren al jaren geleden aangekondigd en eindelijk is het dan zover. De verwachtingen zorgen ervoor dat Cardano de sterkste stijger is vandaag onder de grootste cryptocurrencies op de markt. De prijs van ADA schoot afgelopen nacht van $0,121 naar $0,133 op het moment van schrijven.

IOHK meldt dat er momenteel een nieuwe versie op het testnetwerk is gelanceerd genaamd MC3. Dat wordt waarschijnlijk de versie die naar het mainnet zal gaan. Na Shelley volgen nog een aantal grote updates die genaamd zijn naar historische figuren. Dat zijn Goguen, Basho en Voltaire. Mary Shelley was de auteur van Frankenstein (1818).

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,68 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,68 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...