Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Chainlink (LINK) gaat samenwerking aan voor opslag van medische gegevens

Chainlink heeft op 26 juni in een officiële aankondiging meegedeeld dat zij een partnerschap aan zijn gegaan samen met FLETA-blockchain. Met dit nieuwe systeem kunnen medische professionals makkelijker medische gegevens opslaan en delen met anderen.

Het platform zal deze medische gegevens van onderzoekers, artsen en studenten koppelen aan smart contracts, waarbij de up-to-date gegevens geleverd door Chainlink (LINK) -oracles worden verzonden naar FLETA’s Clinical Research Data Registry Platform.

- Advertentie -

Het initiatief van de twee partijen heeft officieel steun gekregen van de Zuid-Koreaanse regering. Volgens de CEO van FLETA, Henry Kong, zal het project de integriteit van smart contracts systemen verbeteren en daardoor het gebruik ervan en de adoptie stimuleren.

Met dit succes overwegen de teams ook om hun samenwerking uit te breiden door het betrekken van de regelgevende instanties voor gezondheidszorg in Zuid-Korea. Hierin zullen de Chainlink-oracles, met betrekking tot data exchanges, zorgen voor de veiligheid en precisie tussen on- en off-chain segmenten.

Koroush AK, een ervaren handelaar, analist en hedgefondsmanager, verwacht dat de LINK-koers zal stijgen door de aankondiging. Volgens de trader breekt de prijs van LINK niet alleen door de correctie zone (tussen $3,95 en $4,45), maar kan de koers binnenkort een nieuw record bereiken.

De coin zag al eerder een stijging van 11%, al werd deze al gauw onderbroken door een crash van Compound Protocol Token (COMP), die de stijgingen van alle coins afvlakte.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.378,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.378,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...