Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
28/06/2020 06:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/06/2020 06:06

Chainlink (LINK) gaat samenwerking aan voor opslag van medische gegevens

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Chainlink (LINK) gaat samenwerking aan voor opslag van medische gegevens

Foto: Piotr Swat/Shutterstock

Chainlink heeft op 26 juni in een officiële aankondiging meegedeeld dat zij een partnerschap aan zijn gegaan samen met FLETA-blockchain. Met dit nieuwe systeem kunnen medische professionals makkelijker medische gegevens opslaan en delen met anderen.
Het platform zal deze medische gegevens van onderzoekers, artsen en studenten koppelen aan smart contracts, waarbij de up-to-date gegevens geleverd door Chainlink (LINK) -oracles worden verzonden naar FLETA’s Clinical Research Data Registry Platform.
Het initiatief van de twee partijen heeft officieel steun gekregen van de Zuid-Koreaanse regering. Volgens de CEO van FLETA, Henry Kong, zal het project de integriteit van smart contracts systemen verbeteren en daardoor het gebruik ervan en de adoptie stimuleren.
Met dit succes overwegen de teams ook om hun samenwerking uit te breiden door het betrekken van de regelgevende instanties voor gezondheidszorg in Zuid-Korea. Hierin zullen de Chainlink-oracles, met betrekking tot data exchanges, zorgen voor de veiligheid en precisie tussen on- en off-chain segmenten.
Koroush AK, een ervaren handelaar, analist en hedgefondsmanager, verwacht dat de LINK-koers zal stijgen door de aankondiging. Volgens de trader breekt de prijs van LINK niet alleen door de correctie zone (tussen $3,95 en $4,45), maar kan de koers binnenkort een nieuw record bereiken.


De coin zag al eerder een stijging van 11%, al werd deze al gauw onderbroken door een crash van Compound Protocol Token (COMP), die de stijgingen van alle coins afvlakte.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie