Timo Bult Timo Bult
10/10/2020 13:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2020 13:06

Chainlink (LINK) whales blijven LINK verzamelen, ondanks volatiele koers

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Chainlink (LINK) whales blijven LINK verzamelen, ondanks volatiele koers

Foto: Piotr Swat/Shutterstock

Chainlink (LINK) is een van de altcoins die de afgelopen tijd flink in waarde zijn gestegen. LINK lijkt op dit moment de $10 te kunnen doorbreken en dus ziet het er bullish uit. Ook de chainlink whales lijken vertrouwen te hebben in de toekomst, zij kochten het afgelopen jaar namelijk weer meer LINK.
Whales zijn wallets met enorme hoeveelheden crypto in bezit. Men kijkt vaak naar deze whales om een idee te krijgen van wat zij van de toekomst verwachten. Santiment publiceerde onlangs een grafiek en stelt op basis hiervan dat whales positief zijn omtrent LINK.

“De top $LINK whales die geen exchanges zijn zetten hun geleidelijke accumulatiepatroon voort. Zoals te zien is op onze grafiek, bezaten de top 100 niet-adressen een jaar geleden 735,64 miljoen. Nu is dat 771,15 miljoen, een stijging van ~5% en een aanwijzing voor een duidelijk vertrouwen van de whale in de lange termijn van het LINK.”


Mensen met chainlink in hun wallet hebben een spectaculair jaar achter de rug. In januari bevond LINK zich nog bij een prijs van $1,80, maar deze steeg al gauw tot ongekende hoogtes als gevolg van de Decentralized Finance (DeFi) gekte.
LINK zette door deze hype in augustus een recordprijs van maar liefst $20 neer. Sindsdien is de koers echter weer hard teruggezakt en handelde het de afgelopen tijd weer onder de $10. De afgelopen dagen lijkt LINK echter weer een opmars te kunnen maken. De recente koersbewegingen bracht chainlink namelijk weer terug boven de $10 en dus is er weer hoop op een mooie rally!
Ondanks deze achtbaan blijven de whales LINK verzamelen. Zoals Santiment al in zijn tweet stelt lijken de grote beleggers dus nog steeds te geloven in wat de toekomst Chainlink te bieden heeft.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie