Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Charles Hoskinson van Cardano (ADA) verklaart economische orde van de 20e eeuw dood

Tijdens een recente live stream op YouTube, liet Charles Hoskinson, oprichter van Cardano (ADA) en mede-oprichter van Ethereum (ETH), zich uit over de economische orde van de 20e eeuw, die volgens hem zo goed als dood is.

- Advertentie -

 

Hoskinson beweerde daarnaast dat de recent aanslag op de wereldmarkt veroorzaakt is door de onenigheid in de economische hiërarchie, die ontwikkeld is door instellingen zoals de regering, internationale organisaties en corporaties waarbij een paar machtige organen het lot van miljarden bepalen. Volgens de oprichter van Cardano vertegenwoordigt deze structuur niet de huidige platte gecentraliseerde wereld. 

Decentralisatie betekent het einde voor de rijken

De Hoskinson gelooft bovendien dat we allemaal getuigen zijn van een ontwikkeling in de wereldorde die recht voor onze neuzen gebeurt. Zo claimt hij dat dingen zoals soepele kredietverlening in minder dan twee decennia resulteerde in een enorme inflatie van de Amerikaanse staatsschuld.

De Japanse Olympische Spelen in 2020 zijn volgens Hoskinson bedoeld om de verslechterde economie van Japan weer terug op gang te brengen; echter zal dit hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren als gevolg van het COVID-19 virus dat een wereldwijde impact heeft.

De oprichter van Cardano schakelt vervolgens over naar Europa, waar op het moment meer dan 15 miljoen mensen worden geïsoleerd om de verspreiding van de ziekte in te dammen. Daar voegt hij aan toe dat de situatie kan leiden tot de verkiezing van een populistische regering.

Waarschijnlijk zal hierdoor een Italiaanse versie van de Brexit komen. Kan de EU overleven na vertrek van Italië? Wellicht is Frankrijk de volgende.

Crypto gaat over een nieuwe manier van denken

Hoskinsons maakt zich zorgen over de gang van zaken in Amerika en legt daarbij uit dat cryptocurrency niet alleen draait om de koers van bitcoin (BTC) en snel rendement. De industrie van digitale valuta gaat volgens hem ook om het veranderen van onze manier van werken; het vervangen van oude methodes.

Het heeft alles te maken met een mondiaal gesprek over het veranderen van de manieren hoe wij dingen doen, niet alleen instituties.

Hij voegt eraan toe dat decentralisatie niet wordt beïnvloed door politiek, macht, natuurrampen of zelfs plagen. Hij zegt dat het een goede basis is om op voort te bouwen, aangezien decentralisatie vergelijkbaar is met de natuurkundige regels; die niet kunnen worden gewijzigd.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.317,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.341,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.360,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.378,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.407,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.341,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.317,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.360,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.378,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.407,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...