Wessel Kersting Wessel Kersting
03/12/2021 11:57 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:10

Cosmos (ATOM) stijgt 18% en vervolgt opwaartse trend

Nieuws
Cosmos (ATOM) stijgt 18% en vervolgt opwaartse trend

Ook vandaag zijn er weer coins die prachtige stijgingen laten zien. Hoewel het overgrote deel van de markt vandaag groen kleurt, zijn er coins die extra hun best hebben gedaan. Een daarvan is cosmos (ATOM). Deze is namelijk in de afgelopen 24 uur met 18% gestegen. In de afgelopen zeven dagen deed de coin het iets beter, namelijk 20% in de plus.

Een groot deel van deze stijging is te danken aan vandaag. ATOM staat door de stijging nu op de 30e plaats met een marktwaarde van $7 miljard. Het volume van de coin is in de afgelopen 24 uur met 128% gestegen. Er is dus ineens flink veel vraag naar ATOM. De koers is in het afgelopen jaar ook flink gestegen. Waar de prijs aan het begin van het jaar op $5,18 lag staat de koers op het moment van schrijven op $31, met een all-time high dit jaar van $44,50. 

Cryptomarkt verliest $450 miljard, analist deelt hoopvolle grafiek

Wat is Cosmos (ATOM)?

Het doel van Cosmos is een ​​“Internet of Blockchains” op te zetten. Dit is een netwerk van blockchains die decentraal met elkaar communiceren. Cosmos is een ecosysteem waarin verschillende tools en netwerken gebruikt kunnen worden voor het maken van blockchains die met elkaar samen kunnen werken. Op deze manier willen zij hun steentje bijdragen aan een brede acceptatie en toepasbaarheid van cryptocurrencies en de blockchain technologie. 

Advertentie

Technische analyse ATOM koers

ATOM begon het jaar erg goed. Met een uitbraak uit een opwaarts trendkanaal was de coin niet meer te stoppen en was het startsein gegeven. De coin schoot na een retest op de bovenkant van het kanaal direct door naar boven, waar een piek werd gemaakt op een 345% stijging.

Toch zakte de koers weer even in. Dit was voor ATOM geen rare zet na zo’n harde stijging. Wat we zagen is dat er een nieuwe hogere bodem werd gezet dan de vorige bodem. Hierna volgde ook een hogere piek. ATOM beweegt zich dus nog steeds in een langere termijn opwaartse trend omhoog. Zolang dit patroon zich voort blijft bewegen kan ATOM nog naar geweldige hoogte stijgen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie