Timo Bult Timo Bult
19/04/2021 15:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/04/2021 15:55

Crypto adoptie in de sneltrein: TIME Magazine accepteert nu crypto-betalingen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto adoptie in de sneltrein TIME Magazine accepteert nu crypto-betalingen

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

TIME Magazine, het populaire Amerikaanse wekelijkse magazine, zet zijn volgende stap in de crypto-wereld! Het bedrijf accepteert sinds vandaag namelijk crypto als betaalmethode voor zijn abonnement. De stap wordt gezet in samenwerking met crypto exchange Crypto.com.

TIME is een van de meest populaire Amerikaanse wekelijkse nieuwsbladen met meer dan 20 miljoen abonnees over de hele wereld. In de Verenigde Staten heeft het blad zo’n 2,3 miljoen abonnees. De “Person of the Year” artikelen van het 98-jarige nieuwsblad zijn wellicht het bekendst.

Amerikaanse klanten kunnen vanaf vandaag hun abonnement met het CRO-token betalen, de native crypto van het Crypto.com handelsplatform. Crypto.com geeft deze klanten zelfs tot 10% korting. De president van TIME, Keith Grossman, zegt over de stap:

“Terwijl TIME blijft innoveren en nieuwe manieren vindt om voort te bouwen op onze bestaande community van 2,3 miljoen abonnees, zijn we er trots op deze nieuwe betalingsoptie aan te bieden via ons partnerschap met Crypto.com,”

De CEO van Crypto.com, Kris Marszalek, hoopt met de samenwerking de overgang naar crypto te kunnen versnellen. “Onze missie is om de overgang van de wereld naar cryptocurrency te versnellen en samen met TIME hebben we zojuist een grote stap voorwaarts gezet om ons doel te bereiken,” aldus de CEO. Op dit moment is het voor lezers buiten de VS nog niet mogelijk om met CRO te betalen.

Eerder ging TIME Magazine de samenwerking aan met crypto-vermogensbeheerder Grayscale. Samen zullen zij een reeks educatieve video’s produceren. Daarnaast zal de president van TIME en TIME zelf in bitcoin (BTC) betaald worden. Zij zullen de bitcoin vasthouden als investering.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie