crypto-gaming_startup_van_12_twaalf_jarige_ondernemer_krijgt_groen_licht_van_de_SEC

Crypto-gaming startup van 12-jarige ondernemer krijgt groen licht van de SEC

De cryptocurrency-gaming startup ‘A Pocketful of Quarters’ heeft een brief ontvangen van de Securities and Exchange Commission (SEC). De toezichthouder laat middels de brief weten dat het de native cryptocurrency van de startup niet als effect ziet en dus geen actie zal ondernemen tegen de cryptocurrency.

A Pocketful of Quarters is een startup die tracht een ecosysteem te ontwikkelen waarin de cryptocurrency Quarters een belangrijke rol speelt. De cryptocurrency kan binnen de games die het ecosysteem ondersteunen worden verdiend en worden ingeleverd in ruil voor in-game producten.

De SEC bevestigt dat de cryptocurrency niet is bedoeld om mee te handelen op exchanges. Wel kunnen zogenaamde Influencers en Developers de crypto omwisselen voor ether (ETH). Deze mogelijkheid is echter alleen weggelegd voor een select groepje mensen binnen het ecosysteem. Om in aanmerking te komen voor de eerder genoemde titels dient men een doortastend Know-Your-Customer (KYC)-proces te doorlopen.

Een saillant detail over de startup is dat het werd opgericht door de 12-jarige George Weiksner, die tevens ook de CEO van de startup is. Met de brief van de SEC kan de jonge ondernemer dus met zekerheid de toekomst tegemoet!

Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€8.161,55 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.155,76 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.140,75 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.154,69 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€8.056,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.213,06 Kopen
Bitonic

3.4/5

€8.132,49 Kopen
Laatste nieuws