Rico Engelbarts
05/07/2020 14:54 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/07/2020 14:54

'DeFi heeft een enorm groeipotentieel,' zegt HyperChain CEO in interview

icon-altcoins
Altcoin nieuws
'DeFi heeft een enorm groeipotentieel,' zegt HyperChain CEO in interview

Foto: BestForBest/Shutterstock

DeFi, oftewel decentralized finance, heeft een enorm groeipotentieel, zegt Stelian Balta, CEO van HyperChain Capital, beheerder van digitale activa. Het bedrijf laat in gesprek met Cointelegraph weten dat het de DeFi-ruimte vol belangstelling aan het volgen is.
Volgens Balta heeft het DeFi-ruim alle ruimte en kansen om te groeien. Het Kyber Network, een van de leiders in de DeFi-ruimte heeft onlangs al meer dan $1 miljard dollar aan handelsvolume overschreden en is de marktkapitalisatie van het project is meer dan $300 miljoen dollar waard.
Het bedrijf ziet ook potentie in de platforms die geïnspireerd zijn door technologieën zoals EOSIO. Wax.io wordt hierbij gezien als een van de betere platformen om blockchain games op te bouwen. Onlangs heeft Wax ‘Topps virtual goods’ uitgebracht dat bekend staat als de meest prestigieuze producent van ruilkaarten en verzamelobjecten ter wereld voor MLB, Star Wars, WWE en Garbage Pail Kids.

“We zijn overtuigd van het potentieel van het DeFi-ecosysteem en blockchain-games en het bewijs is onze investeringen die we gedaan hebben en blijven doen.”

Balta is bullish over crypto op lange termijn en ziet vooral potentie in DeFi, waardoor ze blijven investeren om het crypto-ecosysteem te verbeteren. Het in Singapore gevestigde HyperChain investeert in blockchain gebaseerde projecten en gedecentraliseerde protocollen, zo kent het investeringen van meer dan $2 miljoen in Fantom en is het een van de grootste bezitters van Tezos-tokens.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie