Kevin Schijven Kevin Schijven
14/05/2021 19:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2021 19:01

DeFi-platform en DEX 1Inch Network breidt uit naar Polygon, MATIC koers stijgt weer hard

icon-altcoins
Altcoin nieuws
DeFi-platform en DEX 1Inch Network breidt uit naar Polygon, MATIC koers stijgt weer hard

Foto: BestForBest/Shutterstock

1Inch Network (1INCH) breidt uit naar Polygon (MATIC). Dat kondigt het decentralized finance (DeFi) platform op 14 mei aan:

1Inch is een decentrale cryptocurrency-exchange (DEX) dat als doel heeft om de beste tarieven te vinden door prijzen van alle grote DEX te vergelijken. Via een DEX kunnen gebruikers direct met elkaar crypto verhandelen zonder een tussenpartij. 1Inch verzamelt de prijzen van crypto van verschillende DEX om de beste handel te vinden.

De uitbreiding geeft 1inch-gebruikers toegang tot verschillende liquiditeitsbronnen via Polygon, waaronder Curve, SushiSwap, QuickSwap, Aave V2 en Cometh. Meer protocollen zullen in de komende weken worden toegevoegd, zegt Sergej Kunz, medeoprichter van 1inch Network. Hij voegt daaraantoe dat gebruikersverzoeken voor Polygon “enorm” waren na 1inch integreerde met de Binance Smart Chain (BSC):

“Nadat het 1inch-netwerk is uitgebreid naar Binance Smart Chain, kwam er een enorm verzoek van de community om Polygon ook beschikbaar te maken voor swapping via 1inch. Momenteel wordt het 1inch Aggregation Protocol al geïmplementeerd op Polygon, terwijl het 1inch Liquidity Protocol en het 1inch Governance Protocol naar verwachting in de komende weken zullen worden uitgebreid naar Polygon.”

Polygon, dat voorheen Matic Network heette, is de grootste layer-2 schaaloplossing op Ethereum (ETH) en beschrijft zichzelf dan ook als “Polkadot op Ethereum.” De koers van MATIC staat maar liefst 230% in de plus deze maand en vandaag ook weer bijna 30%. Polygon vestigde zojuist een nieuwe all-time high (ATH) van $1,35. De koers van 1Inch steeg met meer dan 100% in de afgelopen twee weken van $3,82 naar een ATH van $7,82, maar daalde de afgelopen dagen weer omlaag naar $5,60.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie