Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

DGB wordt van Poloniex exchange verwijderd na uitspraken van oprichter DigiByte

De populaire cryptocurrency exchange Poloniex heeft onlangs DigiByte (DGB) van haar platform verwijderd. Dit gebeurde enkele uren nadat de oprichter van DigiByte, Jared Tate, openbaar kritiek uitte op Poloniex en TRON. Laatstgenoemde, het cryptocurrency-platform van Justin Sun, zou naar verluidt hebben geïnvesteerd in de exchange Poloniex. 

Poloniex maakte in een officieel bericht bekend dat DigiByte binnenkort van het platform zal worden verwijderd. In het bericht laat de exchange weten DigiByte te delisten omdat de cryptocurrency niet zou voldoen aan de vereisten; hetgeen opvallend is omdat het bericht volgt na de uitlatingen van Tate. Voor de community is het voorval duidelijk en heeft de verwijdering van DigiByte te maken met de uitspraken van Tate.

- Advertentie -

Zoals hierboven vermeld uitte Tate enkele uren voor de aankondiging van de delisting kritiek op zowel Poloniex als TRON. Zo tweette hij het volgende:

Niets aan Tron is uniek, afgezien van wat gok-apps en de marketing hype en betaalde Twitter-bots. Ze hebben zelfs het grootste deel van hun white paper gekopieerd. Met een premine van 100% kun je je het veroorloven om verslaggevers, listing fees & market makers voor marktmisbruik te betalen.

Tate vervolgt:

Waarom laat ik nu van me horen? Na het schrijven van #blockchain2035 was #TRON de meest schaamteloze zwendel die we ooit hebben gezien, nadat we doken in honderden projecten en #blockchain protocollen. En toen verkocht Circle Poloniex aan Sun.

De uitlatingen van Tate staan niet op zichzelf. Sterker nog, hij heeft inmiddels naam gemaakt als iemand die zich niet schroomt zijn kritiek te uiten op prominente figuren uit de wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie. In september van dit jaar zou Tate in gesprek zijn geweest met cryptocurrency exchange Binance omtrent de listing van DigiByte. Tate beweerde toentertijd dat Binance 3% van alle DGB-tokens en eenmalig een bedrag van $300.000 wilde voor de listing. Tate liet Binance toen weten dat dit niet mogelijk is met een daadwerkelijk gedecentraliseerde blockchain zoals DigiByte, wat een sneer was naar de bedrijfsvoering van Binance.

Was dit de dip voor bitcoin (BTC)? Technisch analist David van Ineveld heeft zojuist weer een nieuwe wekelijkse analyse online staan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.256,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.220,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.281,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.286,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.299,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.256,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.220,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.281,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.286,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.299,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...