DoopieCash DoopieCash
20/01/2024 12:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/01/2024 10:47

DoopieCash: 3 altcoin analyses, je mag er maar 1 kiezen

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: DoopieCash

Afgelopen maanden hebben we flinke stijgingen gezien bij de altcoins en dat werd ook tijd na een hevige bearmarkt. Vooral altcoins zijn hard afgestraft. Het belangrijkste bij het handelen in altcoins is toch wel de analyse op de chart. Ga niet zomaar op basis van geruchten of ongefundeerde adviezen een altcoin positie in. Je moet weten of er nog reward potentieel te behalen valt op elke individuele asset. Dit geldt uiteraard voor alle mogelijke assets. Niet alleen altcoins.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Handelen in altcoins

Bij één van de drie opties is er al geen reward meer te bepalen, wat het direct al minder interessant maakt. Bij de overige assets is de rek er nog niet uit, en wordt geanalyseerd wat de potentie van beide nog is. Naar aanleiding van deze analyses kun je een beter gefundeerde beslissing maken om ergens wel of niet je handen aan te branden.

Welke van beide assets zou jij het meest in geïnteresseerd zijn?

Laat het ons weten onder de bovenstaande video.

Advertentie

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie