DoopieCash DoopieCash
19/03/2024 18:25 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/03/2024 15:37

DoopieCash: Hoe je verstandig kunt handelen met altcoins en memecoins

icon-altcoins
Altcoin nieuws

In deze video gaan de heren van DoopieCash in op de knotsgekke altcoin markt. De afgelopen weken hebben we absurde rendementen gezien met altcoins en met name de zogeheten memecoins.

De koersen van welbekende munten als shiba inu (SHIB), pepe (PEPE), bonk (BONK) en floki (FLOKI) waren de afgelopen periode hard gestegen.

Deze rendementen hebben te maken met de instroom van nieuw geld in de markt. Het optimisme rond bitcoin (BTC) zorgt voor veel aandacht op de markt.

Op het moment dat bitcoin stabiliseert of een correctie maakt, kan het volume overslaan naar de altcoin markt. De eergenoemde memecoins kunnen dan een flinke instroom van kapitaal zien, zoals we onlangs zagen gebeuren

Dit fenomeen is ook terug te zien in de dominantie van bitcoin, die op dat moment begint af te nemen.

Dit waren de 5 hoogtepunten uit de bitcoin- en cryptowereld in Q1 2024
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Geldstromen zijn sleutel tot succes met altcoins, maar pas op de risico’s

Hoe kun je nou profiteren van deze altcoin hype? De sleutel tot succes in de altcoin markt ligt in het begrijpen van de geldstromen binnen de cryptowereld.

Maar zorg er vooral voor  dat je ten alle tijden bewust bent van de risico’s.

Al is het vooruitzicht nog zo optimistisch, er zitten altijd risico’s verbonden aan het beleggen van je geld. Zorg dus dat je alle signalen meeneemt in het beoordelen van je investering.

Wees je ten alle tijden bewust van een kanteling in de markt. Een asset die bijvoorbeeld al honderden procenten is gestegen, kan dit allemaal in de kortste keren weer inleveren. Zorg dus dat je altijd rekening houd met een exit strategie aan de beneden zijde.

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd, is het belang van het volgen van het marktmomentum. Wanneer alle signalen wijzen op een optimistische trend, is het zaak om dit om te zetten in een renderende positie, met zorgvuldig gekozen exitpunten om winsten veilig te stellen en verliezen te beperken

Wil je meer weten hoe je met deze memecoin gekte moet omgaan? Bekijk dan onze video!

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie