ebay_gaat_mogelijk_cryptocurrency_accepteren_blijkt_uit_gelekte_fotos

eBay gaat mogelijk cryptocurrencies accepteren, blijkt uit uitgelekte foto’s

16

Een aantal uitgelekte foto’s suggereren dat eBay cryptocurrency zal gaan accepteren. Daarbij wordt vooral naar Binance coin (BNB) gekeken, die daardoor vanochtend de enige cryptocurrency in de top 10 is die in de plus staat.

De foto’s werden op Twitter gedeeld, en werden genomen op de locatie waar binnenkort het Consensus 2019 evenement wordt gehouden. Dit cryptocurrency– en blockchain-evenement wordt gesponsord door grote namen als Microsoft, Ledger en eBay.

In reactie op de bovenstaande tweet, schrijft “Crypto Enthusiast” dat eBay niet naar bitcoin (BTC) kijkt maar naar Binance coin (BNB). Echter lijkt deze claim vooralsnog nergens op gebaseerd te zijn. Toch reageerde de BNB-koers sterk op het gerucht.

De reden waarom eBay mogelijk cryptocurrency wil gaan accepteren ligt waarschijnlijk bij Sanja Kon, voormalig bestuurslid van zowel PayPal als eBay. Kon werkt nu voor UTRUST, een cryptocurrency-betalingsverwerker. Het is dus goed mogelijk dat gezien Kon’s connecties, zij haar best doet om eBay, dat ruim 180 miljoen gebruikers heeft, als partner te strikken.

Ondanks het feit dat het hier om pure geruchten gaat reageerde Binance coin bijzonder sterk. Zo staat de altcoin op dit moment met een waarde van $23,02 bijna 10% in de plus.

Gezien de uitgelekte foto’s is het aannemelijk dat eBay iets met betrekking tot cryptocurrency zal gaan onthullen tijdens het Consensus 2019 evenement. Dat de e-commerce reus mogelijk BNB gaat accepteren lijkt echter op dit moment om pure speculatie te gaan.

In 2014 introduceerde eBay al een cryptocurrency-betalingsoptie, maar deze werd later weer verwijderd.

Heb je vanmorgen de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

9/10

€9.858,46 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.810,13 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.732,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.841,13 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.915,61 Kopen
Bitrush

6.4/10

€10.079,80 Kopen
Laatste nieuws