Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Ethereum 2.0 veel moeilijker dan verwacht, maar niet onmogelijk,’ aldus Buterin

Vitalik Buterin, de medeoprichter van Ethereum (ETH), ging tijdens de podcast van Peter McCormack het debat aan met Bitcoin-maximalist Samson Mow. Tijdens het debat besprak het trio de redenen voor de “oorlog” tussen Bitcoin (BTC) en Ethereum, en of de laatstgenoemde in staat zal zijn om zijn vele beloften waar te maken.

Tijdens de discussie vroeg McCormack aan Buterin of het Ethereum die wij vandaag de dag kennen een veel uitdagender project is geworden dan voorafgaand verwacht, of de development niet meer problemen heeft opgeleverd dan dat het vooruitgang heeft geboekt en dat het nu eigenlijk niet zover gekomen is dat er geen weg meer terug is?

- Advertentie -

Buterin was heel eerlijk met zijn antwoord naar McCormack toe:

“Ik geef absoluut vrijelijk toe dat, vanuit een technisch perspectief, de implementatie van Ethereum 2.0 veel moeilijker is dan we verwacht hadden.”

Daar voegde hij aan toe dat hij totaal niet van mening is dat er fundamentele tekortkomingen zijn die het onmogelijk maken. Hij gelooft er heilig in dat het snel af zou zijn, waarop hij stelt dat het simpelweg een kwestie van tijd is en het recent snellere vorderingen meemaakt.

Ook Mow had tijdens de podcast een kritische houding naar Ethereum en uitte zijn kritiek op Ethereum-voorstanders die continu het verhaal achter de ambities en doelen van het project veranderden omdat er geen disclaimer was dat Ethereum experimenteel zou zijn.

Ook de nieuwe trend dat Ethereum cryptocurrency geld zou zijn zat Mow behoorlijk dwars aangezien het voor verwarring zorgt met resultaat dat men niet wat Ethereum is, wat het doet en met wie het concurreert.

Daarop antwoordde Buterin dat altijd Ethereum herleidbaar is geweest tot geld en dat niet-financiële applicaties vanaf het begin een integraal onderdeel van het project zijn geweest.

“Ik ben absoluut niet de ‘hele Ether is geld’-trend gestart, de Ethereum Foundation heeft het niet geïnitieerd. Dat is iets dat echt van buitenaf komt.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.363,19 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.363,19 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin wankelt? Dit is míjn plan A!

Waar staan we nu werkelijk? Aan de vooravond van de grooste bull run ooit of een apocalyptische ineenstorting van de economie? Dit blijft de...