Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ethereum (ETH), EOS en TRON (TRX) kunnen dankzij Loom Network met elkaar communiceren

Loom Network is van plan de droom van blockchain-interoperabiliteit, die vele DApp-ontwikkelaars, hebben te vervullen. Tot nu toe ziet het blockchain– en cryptocurrency-landschap er aardig versplinterd uit en moet er een keuze gemaakt worden welke blockchain het meest geschikt is voor een gedecentraliseerde applicatie (DApp). Dankzij Loom Network is dit niet langer nodig.

In een aankondiging op de blog van Loom Network legt het team uit dat dankzij Loom Network DApps op zowel TRON, EOS en Ethereum naadloos met elkaar kunnen communiceren. Loom Network doet dit middels de ontwikkeling van PlasmaChain welke op de Ethereum-blockchain is gebouwd. In de blogpost legt het team uit:

De komende weken zal Loom Network integraties voor Tron en EOS in PlasmaChain vrijgeven. Daardoor kunnen DApp-ontwikkelaars hun DApp’s gelijktijdig aan gebruikers op alle drie de blockchains aanbieden.

- Advertentie -

Het wordt hierdoor makkelijker voor ontwikkelaars om hun DApp aan een zo groot mogelijk publiek aan te bieden. “DApp-ontwikkelaars willen dat zoveel mogelijk gebruikers hun DApps gebruiken en geld uitgeven aan hun diensten”, aldus Loom Network in de blogpost.

Het team legt uit dat PlasmaChain een laag op de Ethereum-blockchain mogelijk maakt. Op die laag kunnen alle DApps op deze verschillende blockchains met elkaar communiceren. Op die manier kunnen gebruikers ETH, ERC20-tokens, TRX en EOS uitgeven binnen al deze DApps. “PlasmaChain is een soort van universele laag 2 oplossing”, aldus Loom Network.

Loom Network laat met PlasmaChain daarom een droom voor veel ontwikkelaars uitkomen. Daarnaast wordt de interoperabiliteit van blockchains met dit soort projecten verbeterd, iets wat voor groei in de hele crypto-industrie kan zorgen.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer PlasmaChain gelanceerd zal gaan worden. Wel gaf het team in eerdere verklaringen aan dat het product al in de laatste ontwikkelingsfase zou zitten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.108,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.132,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.162,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.195,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.292,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.108,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.132,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.162,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.195,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.292,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...