Kevin Schijven Kevin Schijven
07/03/2021 14:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/03/2021 14:36

Fetch.ai (FET) stijgt bijna 300% in een maand, gaat samenwerken met Bosch

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Fetch.ai (FET) stijgt bijna 300% in een maand, gaat samenwerken met Bosch

Fetch.ai (FET) is de afgelopen maand hard gestegen. De koers van de cryptocurrency staat sinds 1 februari maar liefst 280% in de plus en maakte afgelopen nacht een sprong naar $0,387. Dat is het hoogst sinds de lancering van het project twee jaar geleden.

Fetch.ai beschrijft zichzelf als een “op Cambdrigde gebaseerd laboratorium voor kunstmatige intelligentie.” Het project wil de infrastructuur bouwen van een decentrale digitale economie met behulp van zogenaamde autonome agents. Lees meer over het project in dit exclusieve interview met Crypto Insiders.

Deze enorme koersstijging gaat gepaard met enkele grote aankondigingen die het blockchain-project de afgelopen maand heeft gemaakt. Ten eerste lanceerde onlangs Mettalex (MTLX), een nieuwe decentrale cryptocurrency-exchange (DEX) voor het ecosysteem van Fetch.ai.

Daarnaast kondigde Fetch.ai onlangs aan samen te gaan werken met Bosch, het grote Duitse technologiebedrijf. De twee bedrijven willen samen een nieuwe blockchain lanceren die kunstmatige intelligentie combineert met Web 3.0 en de Artificial Intelligence of Things (AIoT).

Ten derde bevestigde Fetch.ai vorige week dat mainnet 2.0 binnenkort zal lanceren. Hiermee worden enkele grote updates op het netwerk uitgevoerd waaronder voor de ledger, het agent framework en Simple-OEF, of SOEF, een search and discovery mechanisme voor de autonome agents.

Als laatst kondigde Fetch.ai enkele dagen geleden ook aan dat de eerste native applicatie van het project op de App Store van Apple uit is:

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie