Wessel Kersting Wessel Kersting
11/11/2021 13:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:11

FLUX stijgt parabolisch met 300% in een week met interessante maanden voor de boeg

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Luckymane/Shutterstock

Cloud computing is de laatste tijd een erg sterke sector vol met potentie. Met coins als Internet Computer (ICP), Elrond (EGLD) en Mina (MINA) heeft de sector al verschillende plaatsen in de top-100 coins kunnen vestigen. Waar MINA vandaag de markt al wist te leiden als top stijger met een stijging in de afgelopen 24 uur van bijna 50%, doet Flux ook gezellig mee. Met een stijging van 41% wist de cryptocurrency de nummer 1 plek te bemachtigen in de top-200 coins.

Als we een kijkje nemen naar de grafiek van FLUX zien we dat de koers een prachtig herstel heeft doorgemaakt vanaf augustus. In augustus zagen we een koers van $0,09. Vanaf dit niveau schoot de koers in een rechte lijn omhoog richting de all-time high van $0,30. Op de grafiek hieronder is te zien dat FLUX dit niveau begin september wist te bereiken, maar er nog niet doorheen kon breken. De koers zocht eerst steun op het niveau van $0,255. Dit is een voorgaande weerstand die is gezet in juni dit jaar. Na een paar dagen wisten investeerders dit niveau toch te doorbreken. Er werd een nieuwe all-time high gezet op $0,52. Na een paar maanden zijwaartse prijsactie kwam er weer actie. Het volume nam hard toe en de coin steeg parabolisch. Flux wist in slechts een week met meer dan 300% te stijgen.

FLUX_grafiek_11-11

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Het worden interessante maanden voor FLUX

Een reden van de stijging zou de listing op het platform van Bittrex kunnen zijn. De coin was vanaf eind oktober te verhandelen op de exchange. Het project heeft zelf aangegeven dat dit de eerste gecentraliseerde exchange is waar de cryptocurrency op verhandeld kan worden. Daarnaast hebben ze een aankondiging gedaan op 20 oktober dat er in december van dit jaar 30 nieuwe Dapps gelanceerd worden op het platform van Flux. Een interessant project om in de gaten te houden dus deze winter!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie