Wessel Kersting Wessel Kersting
05/12/2021 13:49 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2021 13:49

Helium (HNT) vliegt de lucht in, stijgt met 17%

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Helium_HNT_Vliegt

De hele markt lijkt weer een kleine bounce te maken na de harde val van gisteren. Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) lijken ook weer een deel van hun verlies goed te hebben gemaakt. Veel coins tonen groene cijfers. Enkele coins stijgen alsof er nooit een correctie is geweest. Een daarvan is Helium (HNT). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met 17%. In de afgelopen zeven dagen daalde de coin echter wel met 13%. Dit komt natuurlijk door de sterke daling van gisteren. 

De coin staat door de stijging op de 45e plaats met een marktkapitalisatie van $3,5 miljard. Het volume van de coin daalde echter wel in de afgelopen 24 uur en daalde met 20%. HNT heeft wel een prachtig herstel doorgemaakt sinds de dip van gister. Waar de koers op de bodem op $25,40 stond, staat de coin nu op $33,74. Dit is een herstel van ongeveer 30%. 

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is Helium?

Maar wat doet Helium precies? Helium gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd netwerk voor Internet of Things (IoT) apparaten. Het netwerk zorgt ervoor dat draadloze apparaten, zelfs die met een laag vermogen, met elkaar kunnen communiceren en via het netwerk gegevens kunnen delen. Dit kan gedaan worden door een netwerk van nodes. De nodes worden gevormd door zogenaamde hotspots. Deze hotspots zijn een combinatie van draadloze gateways en blockchain-miningapparatuur. Mensen die de nodes laten draaien verdienen beloningen in de vorm van HNT.

De grafiek van HNT

HNT is in de afgelopen periode onderweg naar beneden via een neerwaarts trendkanaal. Op het moment wordt de onderkant van het kanaal getest. Het zal hier spannend worden voor de investeerders in deze coin of we hier een bounce zullen zien of dat we naar beneden uitbreken. De dip van gister heeft ervoor gezorgd dat de cryptocurrency de onderkant van het kanaal doorbrak, echter schoot de koers dezelfde dag weer terug het kanaal in. Dit patroon lijkt op een bullish vlag patroon. In theorie zien we dit patroon vaker naar boven uitbreken dan naar beneden. Het zal dus interessant zijn om te zien welke kant deze coin op zal gaan.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie