Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

IOTA (MIOTA) stijgt flink na goed nieuws van ontwikkelaars

De dag begon vandaag met correctie die bijna bij alle cryptocurrencies te zien was. Zo zakte bitcoin (BTC) terug tot onder de $8.500 nadat het gisteravond nog de $8.763 aantikte. Een cryptocurrency die zich gedurende de dag niets aan leek te trekken van de correctie is IOTA (MIOTA), dat op het moment van schrijven ruim 19% in de plus staat.

De altcoin piekte vandaag op $0,05203 volgens CoinMarketCap en zakte vervolgens iets terug. Toch is er een duidelijke stijgende trendlijn te zien in de IOTA koers. Waarom leek de recente correctie geen effect te hebben op de altcoin?

- Advertentie -

We hebben gewerkt aan de verwijdering van Coordinator sinds de oprichting van IOTA. Met de volwassenheid en groei van het protocol en de kwaliteit van ons onderzoeksteam, brengen we die belofte tot bloei,

Het IOTA-team heeft Coordinator naar verluidt vervangen met een modulair mechanisme. Dit zou de blockchain van IOTA schaalbaarder, goedkoper en volledig gedecentraliseerd maken. Medeoprichter van de IOTA Foundation, David Sønstebø zei over de ontwikkeling:

IOTA is ontworpen om de beperkingen van Blockchain aan te pakken met een kosteloze en schaalbare oplossing. Dat wordt nu realiteit. Met deze belangrijke mijlpaal staan we klaar om te versnellen naar onze volgende fase van groei en acceptatie van bedrijven in de echte wereld.

Het goede nieuws geeft IOTA een extra boost in de opwaartse trend waar het al sinds een aantal dagen inzit. De koers vormt en duidelijke opwaartse trendlijn, echter handelt IOTA daar nu een aardig stukje boven. Een correctie terug naar deze trendlijn is daarom een van de mogelijkheden.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.097,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.119,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.175,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.186,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.278,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.097,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.119,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.175,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.186,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...