Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Is Chainlink (LINK) een scam? Dit bedrijf beweert van wel, maar is hun onderzoek betrouwbaar?

Chainlink (LINK) presteert sterk de afgelopen tijd. De cryptocurrency profiteert voornamelijk van de exploderende decentralized finance (DeFi) markt. Echter beweert een bedrijf genaamd “Zeus Capital LLP” dat Chainlink een grote scam is.

De afgelopen weken gaat een groot onderzoeksrapport rond in de crypto-wereld waarin Chainlink een zogeheten pump & dump scam wordt genoemd. Volgens het onderzoek zal de koers van LINK naar $0 zakken, maar is het rapport überhaupt te vertrouwen?

- Advertentie -

Zeus Capital LLP

Zeus Capital LLP is namelijk niet Zeus Capital. Zeus Capital meldde recentelijk dat zij niets met Zeus Capital LLP of het onderzoek te maken hebben.

Het is ons opgevallen dat een bedrijf genaamd Zeus Capital LLP een onderzoeksrapport heeft gepubliceerd met betrekking tot cryptocurrency en Chainlink. Voor alle duidelijkheid willen we erop wijzen dat Zeus Capital Limited geen onderzoek heeft gedaan of gepubliceerd over dit onderwerp en geen enkele relatie of banden heeft met Zeus Capital LLP.

Sindsdien heeft Zeus Capital LLP meerdere blogartikelen uitgebracht. Hierin beweert het dat alle partnerschappen van Chainlink met andere bedrijven nep zijn en alleen bedoeld zijn om de prijs op te voeren. Op 4 augustus heeft Zeus Capital LLP een interview gepubliceerd met een anonieme insider waarin beweerd wordt dat deze partnerschappen niets meer dan PR stunts zijn.

Het begint langzamerhand op een persoonlijke kruistocht te lijken waar de persoon achter Zeus Capital LLP er alles aan wil doen om Chainlink te gronde te brengen. De betrouwbaarheid van het bovenstaande interview is twijfelachtig op zijn zachtst gezegd. Tevens geeft Zeus Capital LLP toe dat het een short positie heeft op LINK.

Link Marines

Chainlink fans, ook bekend als ‘Link Marines,’ staan ondertussen niet stil. Zij proberen juist de prijs op te pompen te midden van alle (des)informatie.

Ook zou er bewijs zijn gevonden dat Zeus Capital LLP verbonden is met Nexo Finance, maar dat heeft Nexo zelf ontkend.

Link Marines hebben echter ook niet de beste reputatie. Vele prominente figuren in de industrie lieten al vaker weten genoeg te hebben van alle spam op Twitter van Link Marines.

Vooralsnog lijken de inspanningen van Zeus Capital LLP niet veel uit te halen. De koers van LINK blijft alsmaar stijgen en tikte vandaag zelfs de $10 aan, een all-time high (ATH) voor de crypto.

Wie geloof jij?

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.281,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.281,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...