Corné Marchand Corné Marchand
05/12/2023 09:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2023 08:45

Kan terra luna classic naar $1 stijgen?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Corné Marchand

Terra luna classic (LUNC), de originele token van het vorig jaar ingestorte Terra-ecosysteem, is de afgelopen tijd als een raket gegaan. In de afgelopen 30 dagen is de koers met maar liefst 271 procent gestegen, waarvan. In deze video beantwoord ik de vraag of LUNC uiteindelijk naar 1 dollar kan gaan.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

LUNC koers en nieuws

LUNC heeft de aandacht volledig opgeëist met zijn indrukwekkende stijging. Ik bekijk de onderliggende redenen voor de grote opwaartse beweging en bespreek de huidige stand van zaken van het ecosysteem.

Veel investeerders staan versteld van de reusachtige sprong van LUNC. Bij velen rijst dan ook de vraag of de koers de magische mijlpaal van 1 dollar weer zou kunnen heroveren. Momenteel handelt LUNC op een prijs van 0,0002316 dollar, maar vóór de ineenstorting van het Terra-ecosysteem in mei 2022 droeg LUNC nog een waarde van meer dan 110 dollar. In de video geef ik een duidelijk antwoord op de vraag of 1 dollar een realistisch prijsdoel is.

Tot slot duik ik de grafiek in en deel ik mijn analyse en verwachtingen voor de koers van LUNC op de korte termijn.

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie