Ivo Melchers Ivo Melchers
05/01/2024 18:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/01/2024 18:23

Man casht 118% crypto rendement met slimme strategie

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Man casht 118% crypto rendement met slimme strategie

Foto: Ground Picture/Shutterstock

Op de korte termijn handelen in crypto vereist de nodige tijdsinspanning. Naast het voortdurend in de gaten houden van de koersgrafieken, staan er nog veel meer zaken op de to-do list van een succesvolle handelaar. Veel crypto-enthousiastelingen hebben eenvoudigweg niet de tijd voor een dergelijke actieve aanpak, maar Philip Schneider bewijst met zijn 118,15% rendement de kracht van deze strategie. Op handelsplatform eToro kun je Philip tevens volgen en kopiëren, om zonder inspanning alsnog te profiteren van zijn tijdsinvestering en expertise.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

‘’Gebeurtenis gedreven’’ crypto handelen

Terwijl de meeste crypto-investeerders simpelweg hun munten voor de lange termijn vasthouden, ofwel ‘HODL’en’, kiest een geringe groep voor een wat actievere strategie. Zo ook Philip, die zichzelf met trots een daytrader noemt.

Iedere dag besteedt hij veel uren aan het analyseren van koersgrafieken. Daarnaast houdt hij de nodige uurtjes vrij voor het doen van onderzoek naar interessante crypto-projecten, leest hij veel crypto-gerelateerde blogs en kijkt de nodige dergelijke YouTube-video’s.

Ook houdt hij alle evenementen in de gaten die enigszins invloed uitoefenen op de koersen van cryptomunten, om zo de beste trades te maken. Dit kunnen macro-evenementen zijn zoals belangrijke economische data die worden gepubliceerd of specifieke evenementen zoals een bepaalde hard fork van een blockchain.

Advertentie

Bitcoin de grootste positie

Grofweg 46 procent van Philip’s portfolio bestaat uit bitcoin (BTC), de grootste crypto van de markt. Andere sterkhouders zijn bitcoin cash (BCH), stellar (XLM) en dash (DASH). Philip handelt echter in veel meer cryptomunten, en dus heeft hij talloze kleine posities openstaan.

Zoals eerder vernoemd heeft Philip vorig jaar 118,15% rendement binnengesleept. Zijn tijdrovende strategie betaalt de vruchten af, maar het is voor de meesten onmogelijk om na te streven.

Handelsplatform eToro heeft met zijn CopyTrading-functie de unieke oplossing in het leven geroepen. Je kunt Philip, en duizenden andere handelaren, namelijk eenvoudig volgen en kopiëren. Maak gratis een account aan en je kunt meteen beginnen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie