Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Mede-oprichter van Stellar en Ripple noemt TRON ‘troep’

Jed McCaleb, de mede-oprichter van projecten zoals Stellar, Ripple en Mt. Gox, vindt dat de TRON cryptocurrency “gewoon troep” is. Tijdens datzelfde interview met Yahoo! Finance zei hij ook positief te zijn over de huidige situatie op de cryptocurrency markt, ondanks de dalende prijzen van afgelopen tijd.

Het is opmerkelijk dat McCaleb TRON troep noemt gezien het project Ethereum overtrof wanneer het om smart contracts gaat. Het smart contract-platform van Stellar zelf kan bovendien nog niet tippen aan de schaal van de platforms van Ethereum en TRON. McCaleb gaf verder geen onderbouwing voor zijn uitspraken over TRON.

- Advertentie -

Over de huidige situatie op de cryptomarkt zei McCaleb:

90% van de projecten zijn onzin, ik kan niet wachten tot dat verandert. Projecten zoals TRON zijn gewoon troep. Maar mensen blijven er maar geld in stoppen terwijl deze projecten technisch gezien niet werken. De markt is op dit moment aan het kalmeren, wat positief is.

McCaleb forkte Ripple en richtte daarmee het cryptoproject Stellar op. De reden dat hij bij Ripple wegging was omdat er onenigheid met het bestuur van de crypto bestond over de missie van het project. McCaleb vindt echter dat Stellar nog onderbelicht is vanwege een achterblijvende marketing-strategie.

Toen hij werd gevraagd naar de bekendheid van Stellar zei hij:

Ik denk dat mensen nog niet echt weten wat Stellar precies doet. We hadden wat dat betreft beter ons best moeten doen om de wereld te vertellen wat Stellar is. Ik denk dat de mensen wel weten dat het met betalingen te maken heeft, maar dat ze de details niet weten. Dat hopen we in 2019 te kunnen veranderen, echter is het een langzaam proces.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.146,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.021,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.074,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.108,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.146,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.021,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.074,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.108,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Wall Street begint Bitcoin langzaam te omarmen

Al jaren roepen Bitcoiners dat het niet lang zou duren voordat het grote geld zich op bitcoin zou storten. Vaak werd dat door tegenstanders...