Rico Engelbarts
08/05/2018 12:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2018 12:52

Monero nu beschikbaar op de Circle Invest Crypto app

icon-altcoins
Altcoin nieuws
monero_beschikbaar_op_circle_invest_crypto_app

Foto: Inked Pixels/Shutterstock

Circle Invest, de blockchain start-up applicatie, heeft Monero toegevoegd aan de lijst van digitale activa die beschikbaar zijn op het platform, liet het bedrijf weten in een blogpost op maandag.

Monero wordt de tweede op privacy gerichte munt die Circle Invest op rij heeft toegevoegd. In april introduceerde Circle Invest Zcash op het platform met de boodschap dat handelaren en gebruikers nu in staat zijn aankopen te doen en in de coin te investeren.

In de boodschap van Circle Invest stond onder meer het volgende:

U kunt nu genieten van directe aankopen, zonder minimum en een naadloze beleggingservaring met Zcash en met onze vijf andere crypto-activa.

De andere munten die beschikbaar zijn op de Circle Invest-applicatie zijn onder meer Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum Classic.

Maandag zei de senior-projectmanager van Circle Invest, Rachel Mayer, in een blogpost dat het bedrijf het aanbod verder heeft uitgebreid, omdat het nu ook Monero ondersteunt.

Mayer zei het volgende:

Vorige week hebben we Zcash opgenomen in het aanbod op Circle Invest. Nu kunnen we wederom ons crypto-aanbod uitbreiden door Monero te ondersteunen als onze nieuwe crypto-activa op de beurs.

Dit betekent in feite dat het Circle Invest platform nu zeven munten ondersteunt en Mayer zegt dat dit het “het enige platform is waar u direct en naadloos kunt investeren in een ruim aanbod van munten door uw bankrekening te gebruiken”.
Circle wordt de eerste mainstream en gereguleerde broker welke Monero toevoegt, waarvan sommigen geloven dat deze mogelijk verband houden met ‘dark web’ activiteiten. Circle Founder en CEO Jeremy Allaire, is echter onbevreesd en zegt dat het bedrijf haar zinnen heeft gezet op een uitbreiding naar Azië.
Rapporten meldden maandag dat Monero momenteel handelde onder een marktkapitalisatie van ongeveer $3,6 miljard. De Economics Gazette rapporteerde dat het vier uur durende handelsvolume van Monero een piek bereikte van rond de $40,5 miljoen, hoewel in de afgelopen zeven dagen de munt terrein had verloren en in waarde daalde ten opzichte van de Amerikaanse dollar met ongeveer 7,28%

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie