Ivo Melchers Ivo Melchers
09/07/2024 16:28 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/07/2024 15:04

Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB

Shiba Inu-SHIB
icon-altcoins
Altcoin nieuws
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

De cryptomarkt toont de afgelopen dagen ontzettend veel veerkracht. De bitcoin (BTC) koers heeft zich indrukwekkend geweerd tegen recordverkopen van de Duitse overheid en bevindt zich na een heuse klim weer bijna op $58.000. De donkere wolken trekken ook langzaam maar zeker weg bij de rest van de markt, met verschillende opvallende bloeiers.

Terwijl enkele memecoins weer in de aandacht vallen, houdt shiba inu (SHIB), de op één na grootste memecoin van de markt, zich nog rustig. Deze hondenmunt biedt momenteel veel kansen, en dat is precies de reden waarom de Nederlandse broker Anycoin Direct nieuwe gebruikers een zak van 400.000 SHIB gratis meegeeft. Maak gratis een account aan en profiteer direct.

Shiba inu whales kopen de dip

De bitcoin koers heeft wekenlang keiharde klappen ontvangen, wat logischerwijs de rest van de cryptomarkt flink omlaag heeft gedrukt. Bitcoin bereikte vorige week vrijdag een dieptepunt van vlak boven de $53.000, wat de laagste koers sinds februari markeert. Veel altcoins gingen de cryptokoning achterna en crashten tot hun laagste koers in lange tijd.

Ook shiba inu is het slachtoffer geworden van de neergaande trend in de cryptomarkt. Vorige week daalde de koers van SHIB tot zijn laagste punt sinds 1 maart, wat tot veel paniek binnen de gemeenschap heeft geleid.

Inmiddels lijken de voorzichtige eerste stappen richting een herstel van de markt te zijn gezet, waar ook shiba inu van heeft geprofiteerd. Achter de schermen lijkt de memecoin zich klaar te maken voor een grote opmars, aangezien whales koelbloedig grote hoeveelheden SHIB-tokens hebben ingeslagen de laatste tijd.

Volgens gegevens van blockchain-analyseplatform IntoTheBlock steeg het volume van grote SHIB-transacties ter waarde van minimaal $100.000 afgelopen zaterdag, een dag nadat de de koers tot zijn eerder genoemde dieptepunt daalde, namelijk met maar liefst 176%.

Kan SHIB koers verder herstellen?

Sindsdien is de koers van SHIB alweer iets teruggekrabbeld en speculeert men volop over de toekomstige prijsbewegingen van de munt.

De koers is inmiddels al met meer dan 25% gestegen sinds vrijdag, wat het vertrouwen versterkt dat de zwaarste verliezen achter ons liggen. Ook in de rest van de markt lijkt het optimisme langzamerhand terug te keren. Met de aanstaande lancering van ethereum (ETH) spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) in de Verenigde Staten zou het sentiment bovendien snel kunnen herstellen, waar vooral altcoins sterk van kunnen profiteren.

Wat de koers van SHIB ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Pak 400.000 SHIB gratis

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
bitcoin miners stappen over naar kaspa 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Advertentie