Home Nieuws Altcoin nieuws Ontology (ONT) gaat op het Polkadot (DOT) netwerk bouwen, wat is het...

Ontology (ONT) gaat op het Polkadot (DOT) netwerk bouwen, wat is het doel?

- Advertentie -

Ontology (ONT) gaat samenwerken met Parity Technologies om op het netwerk van Polkadot (DOT) te bouwen. Dat kondigt het bedrijf aan op 23 oktober middels een persbericht:

Polkadot is een zogenaamde ‘shardedblockchain die meerdere blockchains met elkaar verbindt in een enkel netwerk waardoor transacties in parallel uitgevoerd kunnen worden.

ParityTech, een van de grootste ontwikkelaars op Polkadot, gaat technische ondersteuning leveren aan Ontology om het Decentralized Identity (DeID) systeem te integreren met het Polkadot netwerk.

Deze integratie is onderdeel van een bredere inspanning van Ontology om uiteindelijk een ‘parachain’ op Polkadot te bouwen. Een parachain is een parallelle blockchain die verbonden is aan de ‘main’ chain. De main chain dient als een brug om parachains met elkaar te verbinden.

Het doel van de parachain van Ontology is om cross-chain liquiditeit te brengen naar het Polkadot netwerk. Tevens is het doel om hiermee de ontwikkeling van het decentralized finance (DeFi) ecosysteem te versnellen en de toetredingsdrempel voor ontwikkelaars te verlagen.

Voor deze Parachain is Ontology ook van plan om OScore, een off-chain autorisatiemechanisme, te lanceren, alsmede een distributed data exchange framework (DDXF), voor de tokenisering van data. Eric Wang, hoofdontwikkelaar bij ParityTech, zegt het volgende over de samenwerking:

Ontology is een marktleider in de ontwikkeling en implementatie van gedecentraliseerde identiteitsoplossingen. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het Ontology-team om het gebruik van ONT ID 2.0 via Polkadot te vergroten om de voordelen van digitale identiteit, privacy voor DeFi-projecten en daarbuiten te realiseren.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.271,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.995,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.037,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.056,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.108,80 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...