Kevin Schijven Kevin Schijven
24/10/2020 06:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/10/2020 06:09

Ontology (ONT) gaat op het Polkadot (DOT) netwerk bouwen, wat is het doel?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ontology_gaat_op_het_Polkadot_netwerk_bouwen,_wat_is_het_doel

Ontology (ONT) gaat samenwerken met Parity Technologies om op het netwerk van Polkadot (DOT) te bouwen. Dat kondigt het bedrijf aan op 23 oktober middels een persbericht:


Polkadot is een zogenaamde ‘shardedblockchain die meerdere blockchains met elkaar verbindt in een enkel netwerk waardoor transacties in parallel uitgevoerd kunnen worden.
ParityTech, een van de grootste ontwikkelaars op Polkadot, gaat technische ondersteuning leveren aan Ontology om het Decentralized Identity (DeID) systeem te integreren met het Polkadot netwerk.
Deze integratie is onderdeel van een bredere inspanning van Ontology om uiteindelijk een ‘parachain’ op Polkadot te bouwen. Een parachain is een parallelle blockchain die verbonden is aan de ‘main’ chain. De main chain dient als een brug om parachains met elkaar te verbinden.
Het doel van de parachain van Ontology is om cross-chain liquiditeit te brengen naar het Polkadot netwerk. Tevens is het doel om hiermee de ontwikkeling van het decentralized finance (DeFi) ecosysteem te versnellen en de toetredingsdrempel voor ontwikkelaars te verlagen.
Voor deze Parachain is Ontology ook van plan om OScore, een off-chain autorisatiemechanisme, te lanceren, alsmede een distributed data exchange framework (DDXF), voor de tokenisering van data. Eric Wang, hoofdontwikkelaar bij ParityTech, zegt het volgende over de samenwerking:

Ontology is een marktleider in de ontwikkeling en implementatie van gedecentraliseerde identiteitsoplossingen. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het Ontology-team om het gebruik van ONT ID 2.0 via Polkadot te vergroten om de voordelen van digitale identiteit, privacy voor DeFi-projecten en daarbuiten te realiseren.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie