Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ontology (ONT) nu officieel Google Cloud Partner: “Een essentiële stap om blockchain mainstream te maken”

Het openbare blockchain-project Ontology (ONT) heeft 14 juli aangekondigd dat het officieel onderdeel is geworden van het Google Cloud Partner-ecosysteem. Het ontwikkelingsteam heeft nu unieke toegang tot de geavanceerde tools en technologie van Google Cloud Partner Ecosystem, dat laat het bedrijf weten in een Medium-publicatie.

Het bedrijf heeft ook direct de kans gekregen om deel te nemen aan het aankomende Google Cloud Next ’20: OnAir evenement. Hierdoor kan Ontology negen weken lang virtueel genieten van breakout-sessies, digitale demo’s en één-op-één sessies met Google-experts. Medeoprichter van Ontology, Andy Ji, is enthousiast over wat het partnerschap met Google zal gaan brengen.

“Samenwerken met Google Cloud biedt ons de mogelijkheid om de echte waarde van het integreren van blockchain-technologie te demonstreren, samen met andere technologische disciplines zoals cloud computing. Deze ontwikkeling een essentiële stap is om blockchain mainstream te maken.”

- Advertentie -

Volgens Ji valideert de samenwerking met Google de technologische kennis en brede ervaring van het bedrijf en kunnen ze niet wachten om te beginnen. In totaal zijn drie projecten van Ontology in het bijzonder geaccepteerd. Deze projecten zullen de cloud computing-services van Google integreren om zo innovatieve oplossingen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op opkomende technologieën.

Het eerste project dient als een technische ondersteuning voor het in Shanghai gevestigde logistiek bedrijf genaamd Kaiyun. Ontology maakt hierbij gebruik van Google Cloud om de formaties van efficiënte en gebruiksvriendelijke transportcapaciteit-modellen te versnellen.

Het tweede project is een solution bestemd voor de levering van gevaarlijke goederen voor het Duitse transporteur voor speciale chemicaliën LANXESS. Hierbij is het van plan om de voordelen van Google Cloud Platform, Distributed Ledger Technology (DLT) en Internet of Things (IoT) te integreren.

Het derde project is een oplossingen voor social creator platform OGQ. De technologie van Ontology beschermt het eigendom van auteursrechten op inhoud door gebruik te maken van de voordelen van de Google Cloud-infrastructuur.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.184,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.208,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.232,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.259,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.373,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.184,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.208,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.236,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.259,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.373,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...