Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Ontwikkelaarsteam van TRON groeit van 2 naar 40

De TRON Foundation en de TRON blockchain blijft maar groeien. Het team groeide in acht maanden tijd van twee naar maar liefst 40 ontwikkelaars. Daardoor kon er gespecialiseerd worden binnen het team, met als gevolg een stabielere TRON blockchain.

Het hoofd van protocol van TRON, Marcus Zhao, beschreef onlangs de afgelopen acht maanden voor het bedrijf. Zhao heeft de leiding over de ontwikkeling van de publieke blockchain van TRON, die al talloze exchanges, dApps (decentralized apps) en spelletjes heeft. Zijn doel is vooral “goede prestaties en hoge mate van schaalbaarheid.”

- Advertentie -

Over het nu 40 koppen tellende team zei Zhao:

Ze komen vooral van grote internetbedrijven zoals Alibaba en Baidu. In het begin, acht of negen maanden geleden, bestond ons team nog maar uit twee ontwikkelaars.

Het team telt nu 40 senior ontwikkelaars. Een team van zes test daarnaast de stabiliteit en kwaliteit van de blockchain. Zhao gaat verder:

Ik denk dat ons team de ambitie moet hebben om het beste ontwikkelaarsteam in de wereld te worden. We hopen dat nog meer geweldige talenten zich bij ons team zullen voegen.

Justin Sun, de oprichter van TRON, heeft aangegeven dat hij voor 2019 ook ambitieuze plannen heeft. Zo wil hij de top vier cryptocurrencies qua marktkapitalisatie binnenkomen, groter dan Ethereum (ETH) worden en wil hij BitTorrent op de TRON blockchain zetten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.852,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.909,97 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.933,68 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.978,81 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.852,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.909,97 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.933,68 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.978,81 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...