Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
14/03/2022 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/03/2022 18:15

Oracles zoals Chainlink: de bruggen van blockchain

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Vandaag ga ik uitleggen wat oracles precies zijn, wat je er mee kunt doen én in welke crypto’s jij kunt investeren om in oracles te investeren. Oracles zijn een soort bruggen tussen verschillende werelden. Oracles verbinden de echte wereld met de blockchain/crypto/virtuele wereld. Chainlink (LINK) is op dit moment de nummer een op het gebied van oracles/middleware. Gegevens uit de echte wereld komen via een oracle in de blockchain wereld terecht. Andersom kunnen ook gegevens uit de virtuele wereld naar de echte wereld worden gestuurd via een oracle.

Ethereum oplossing Arbitrum (ARB) staat voor belangrijke dag
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Chainlink koppelt traditionele bedrijven aan de blockchain

Volgens het World Economic Forum kunnen oracles ervoor zorgen dat bedrijven gebruik kunnen maken van blockchains en decentralized finance. Chainlink zorgt ervoor dat traditionele bedrijven kunnen gebruikmaken van blockchain zonder dat ze zelf een blockchain moeten ontwikkelen. Chainlink koppelt dus bedrijven aan de blockchain. Het World Economic Forum zegt ook dat op dit moment 11% van de bedrijven gebruikmaakt van blockchaintechnologie, terwijl 75% van de bedrijven op dit moment actief aan het onderzoeken zijn hoe ze gebruik kunnen maken van blockchain. Dit zou dus betekenen dat er nog veel ruimte voor groei is voor oracles.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie