Max Duiker Max Duiker
22/05/2024 14:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/05/2024 13:58

PEPE leidt cryptomarkt, analist positief – Nederlanders krijgen gratis PEPE

Pepe-PEPE
icon-altcoins
Altcoin nieuws
PEPE leidt cryptomarkt, analist positief - Nederlanders krijgen gratis PEPE

Foto: Things/Shutterstock

De cryptomarkt kleurt donkergroen door de groeiende hoop op de goedkeuring van de eerste Ethereum (ETH) spot beursfondsen (ETF). Binnen deze positieve trend valt vooral pepe (PEPE), de bekende memecoin, op. De afgelopen 24 uur steeg PEPE het hardst van alle coins in de top 100. Een analist op socialmediaplatform deelde onlangs een analyse waaruit zou blijken dat de groene kikker nog lang niet klaar is met stijgen.

Het positieve sentiment rondom PEPE wordt gevierd met een actie van het Nederlandse crypto-handelsplatform Bitvavo. Nieuwe gebruikers ontvangen 10 euro welkomsttegoed, wat neerkomt op ongeveer 800.000 PEPE. Maak via deze link een account aan om jouw gratis crypto te claimen.

‘PEPE kan x2 of 3 gaan’

PEPE doet het de afgelopen tijd goed en bereikte zelfs een nieuw prijsrecord. De afgelopen 24 uur staat de memecoin dat een groene kikker als mascotte heeft, bijna 20 procent in de plus.

De stijgende lijn van PEPE is uiteraard ook crypto-analisten opgevallen. Plazma, een bekende analist op X, deelt in een analyse zijn optimisme over de groene memecoin:

“De prijsontdekking van PEPE zal de komende weken doorgaan met enkele normale pauzes van een paar dagen en de gebruikelijke neerwaartse correcties. We zullen binnen enkele weken op 2x-3x staan.”

Volgens Plazma is de recente koersstijging dus slechts het begin. Hij verwacht dat de waarde van PEPE in de nabije toekomst zal blijven toenemen, vooral als de bredere markt positief blijft reageren op ontwikkelingen zoals de mogelijke goedkeuring van de Ethereum spot ETF.

Uiteraard is hier een waarschuwing op zijn plek. Memecoins staan erom bekend dat ze extreem volatiel en risicovol zijn. Doe dus altijd zelf goed onderzoek.

Cryptomarkt profiteert van Ethereum geruchten

De optimistische vooruitzichten voor PEPE zijn deels te danken aan de bredere marktontwikkelingen. De mogelijke goedkeuring van de eerste Ethereum spot ETF zou een enorme positieve impuls kunnen geven aan de hele cryptomarkt.

De positieve verwachtingen hadden op zichzelf al een grote positieve invloed. Zowel ethereum zelf als de rest van de markt zagen grote stijgingen.

Bovendien is het enthousiasme rondom PEPE ook te danken aan de community en de populariteit van memecoins in het algemeen. Memecoins hebben de afgelopen jaren een sterke aanhang gekregen, vooral onder jongere investeerders die worden aangetrokken door de speelse en vaak humoristische aard van deze cryptocurrencies. De stijging van PEPE kan worden gezien als bewijs dat de community van PEPE nog altijd in grote getalen aanwezig is.

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo geeft nieuwe gebruikers nu 10 euro als welkomstbonus. Deze 10 euro kan je vervolgens uitgeven aan bijvoorbeeld bijna 800.000 PEPE, of een van de 200 andere op Bitvavo beschikbare crypto. Maak net als meer dan 1 miljoen Nederlanders een account aan om jouw gratis 10 euro te claimen.

Pak 10 euro gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie