Wessel Kersting Wessel Kersting
16/11/2021 13:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:25

Powerledger (POWR) stijgt met volle energie 160% na dit nieuws!

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Als we het hebben over top stijgers van de dag mag Powerledger (POWR) natuurlijk niet ontbreken. Met een stijging van 160% op haar piek, staat deze natuurlijk ruim bovenaan. POWR staat op het moment van schrijven zelfs nog 100% in de plus. Powerledger is een op Ethereum (ETH) gebaseerd project die peer-to-peer energiehandel mogelijk wil maken. Het project maakt het voor investeerders mogelijk om elektriciteit te kopen en verkopen. Daarnaast ondersteunt het project verschillende energieprojecten zoals wind- en zonne-energie en bijvoorbeeld elektrische auto’s.

Sinds 2023 wekelijks €25 aan dogecoin kopen: dit is het resultaat
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Coinbase listing

De koersstijging werd veroorzaakt door een aankondiging van crypto exchange Coinbase. De token zou namelijk gelist worden op het platform Coinbase Pro samen met 4 andere coins, waaronder Alchemix (ALCX), Ethereum Name Service (ENS), Gala (GALA) en mStable USD (MUSD). De coins zullen op 16 november 9 am pacific time beschikbaar worden voor handelaren. Dat is omgerekend vandaag om 18:00 Nederlandse tijd. Hoewel de coins nog niet direct verhandelbaar worden. Coinbase zal de listings in fases doen. De eerste fase voor een coin is de zogenaamde post-only fase. In deze fase kunnen gebruikers een limit order in het orderboek plaatsen, echter zal deze nog niet direct worden uitgevoerd. In de fase daarna worden de geplaatste limit orders met elkaar gematcht. In deze fase zijn market orders nog niet mogelijk. Pas in de fase daarna wordt het voor gebruikers mogelijk om volledig zonder restricties te handelen. Coinbase doet dit in fases om te kijken of de coins wel een gezond orderboek krijgen. Zo voorkomen zij te hoge spreads of lage liquiditeit. Het is echter al wel mogelijk om deze coins op je Coinbase account te zetten.

POWR heeft een mooi herstel doorgemaakt. Waar de koers vanaf 2018 slechts wist te dalen, begon het in 2020 met een nieuwe start. De corona-crash gooide wel wat roet in het eten, maar het feestje kon kort daarna gewoon weer door. Er is duidelijk wat weerstand rond de $0,67. Hoewel de koers daar vandaag doorheen is gebroken, is dit niveau nog niet overtuigend gebroken. De koers corrigeerde al snel en handelt nu rond dit weerstandsniveau. Mocht de koers hier duidelijk doorheen breken en eventueel steun maken van dit niveau, zou het een bullish teken zijn!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie