Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws PwC: Cardano (ADA) is een enorm onderdeel van de gedecentraliseerde toekomst

PwC: Cardano (ADA) is een enorm onderdeel van de gedecentraliseerde toekomst

In een poging de commercialisering van Cardano (ADA) te versterken, in samenwerking met PricewaterhouseCoopers (PwC), heeft Charles Hoskinson opnieuw een bezoek gebracht aan de wereldwijd toonaangevende consultant.

Guenther Dobrauz, voorman van de juridische tak van PwC, reageerde tijdens het bezoek op de blockchain-technologie van Cradno, het team en de toekomst van de financiële sector. Zo zei Dobrauz dat de toekomst ongetwijfeld gedecentraliseerd en circulair moet zijn en dat Cardano en Input en Output HK (IOHK) een groot onderdeel zijn van een dergelijke toekomst.

Ik schreeuw het al jaren vanaf elk dak waar ze me op laten klimmen: de toekomst is gedecentraliseerd en moet #circulair zijn. En Cardano Foundation en het geweldige team rond @IOHK_Charles maken hier een enorm deel van uit.

- Advertentie -

Het lijkt erop dat CEO Hoskinson het hoofdkantoor van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk heeft bezocht. Zo zei hij: “PwC Time.”

Eind januari kondigde Cardano een strategie met PwC aan voor de commercialisering van haar blockchain-netwerk. Middels de deal wil Cardano het blockchain-netwerk inzetbaar maken als commercieel model door verschillende bedrijven.

Hoskinson zei, toen hij zich tot de Cardano-gemeenschap richtte, dat PwC toegewijd zou zijn aan het ontwikkelen van een strategie die de acceptatie van het blockchain-netwerk over de hele wereld zou verbeteren.

PwC is het bedrijf waar we mee hebben onderhandeld om hier met ons aan te werken, er zijn nog een paar dingen die kortgesloten moeten worden in het contract.

Als we Charles moeten geloven dan staan ons mooie dingen te wachten komende jaren.

David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.186,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.247,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.247,69 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.249,44 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.294,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...