Rico Engelbarts
06/03/2020 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/03/2020 07:00

PwC: Cardano (ADA) is een enorm onderdeel van de gedecentraliseerde toekomst

icon-altcoins
Altcoin nieuws
PwC: Cardano (ADA) is een enorm onderdeel van de gedecentraliseerde toekomst

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

In een poging de commercialisering van Cardano (ADA) te versterken, in samenwerking met PricewaterhouseCoopers (PwC), heeft Charles Hoskinson opnieuw een bezoek gebracht aan de wereldwijd toonaangevende consultant.
Guenther Dobrauz, voorman van de juridische tak van PwC, reageerde tijdens het bezoek op de blockchain-technologie van Cradno, het team en de toekomst van de financiële sector. Zo zei Dobrauz dat de toekomst ongetwijfeld gedecentraliseerd en circulair moet zijn en dat Cardano en Input en Output HK (IOHK) een groot onderdeel zijn van een dergelijke toekomst.

Ik schreeuw het al jaren vanaf elk dak waar ze me op laten klimmen: de toekomst is gedecentraliseerd en moet #circulair zijn. En Cardano Foundation en het geweldige team rond @IOHK_Charles maken hier een enorm deel van uit.

Het lijkt erop dat CEO Hoskinson het hoofdkantoor van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk heeft bezocht. Zo zei hij: “PwC Time.”


Eind januari kondigde Cardano een strategie met PwC aan voor de commercialisering van haar blockchain-netwerk. Middels de deal wil Cardano het blockchain-netwerk inzetbaar maken als commercieel model door verschillende bedrijven.
Hoskinson zei, toen hij zich tot de Cardano-gemeenschap richtte, dat PwC toegewijd zou zijn aan het ontwikkelen van een strategie die de acceptatie van het blockchain-netwerk over de hele wereld zou verbeteren.

PwC is het bedrijf waar we mee hebben onderhandeld om hier met ons aan te werken, er zijn nog een paar dingen die kortgesloten moeten worden in het contract.

Als we Charles moeten geloven dan staan ons mooie dingen te wachten komende jaren.
David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie