Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ripple opent kantoor in Washington D.C., voegt zich bij Blockchain Association

Ripple, het bedrijf dat financiële producten bovenop de XRP Ledger ontwikkelt, heeft een kantoor geopend in Washington D.C., het hart van de Amerikaanse overheid. Door zich in de stad te vestigen hoopt het de belangen van Ripple en het ecosysteem beter te kunnen behartigen. Dit kondigt het bedrijf in een bericht aan dat op 22 oktober werd gepubliceerd.

Naast het nieuwe kantoor breidt Ripple ook zijn team uit dat zich specialiseert in de wereldwijde wet- en regelgeving. Door beter in te kunnen spelen op de verschillende regels en wetten wereldwijd en beleidsmakers in te lichten over de technologie, wil Ripple zijn activiteiten wereldwijd verder uitbreiden.

- Advertentie -

Zo voegden Susan Friedman, voormalig adviseur van de CFTC voorzitten Heath Tarbet, en Craig Phillips, voormalig topfunctionaris onder de Treasury Secretary Steven Mnuchin, zich bij het bestuur van Ripple. Zij zullen het bedrijf adviseren bij het vinden van “strategische kansen omtrent regelgeving.” Ripple legt verder uit:

In de VS en in het buitenland is het belangrijk dat beleidsmakers gewapend zijn met branchekennis om hen te helpen omstandigheden te creëren die technologische innovatie mogelijk maken. Bij Ripple kijken we uit naar voortdurende gesprekken met beleidsmakers en bouwen we een team dat een schat aan ervaring op het gebied van wetgeving en beleid met zich meebrengt.

Ripple voegt zich bij Blockchain Association

Naast de uitbreiding van het team deed Ripple ook nog een andere aankondiging. Het heeft zich namelijk bij de Blockchain Association gevoegd. Door zich bij de organisatie te voegen kan Ripple “diepe samenwerkingen” aan gaan met onder andere bedrijven. Zo legt Ripple verder uit:

De leden die betrokken zijn bij de Association pleiten voor meer vertrouwen, transparantie, veiligheid en innovatie van blockchain- en digitale activatechnologie. Het doel is om kennis te delen, kansen te identificeren en samen een transparantere toekomst te creëren in samenwerking met beleidsmakers.

De markt is wat saai, maar ga niet uit verveling traden! Hou je aan je plan en heb geduld. Benieuwd naar het plan van Crypto Insider David? Klik dan hier om zijn net verschenen wekelijkse column te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.980,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.992,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.035,25 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.052,33 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.094,59 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.980,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.992,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.035,25 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.052,33 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.094,59 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: Sideways en altcoin run?

Bitcoin is in de afgelopen weken flink gedaald, als we kijken naar het marktvolume. We zijn vanaf de week van 1 juni naar vorige...