Kevin Schijven Kevin Schijven
16/07/2020 19:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/07/2020 19:15

Samsung Galaxy telefoons ondersteunen nu Stellar (XLM)

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Samsung Galaxy telefoons ondersteunen nu Stellar (XLM)

Stellar (XLM) is nu onderdeel van de Samsung Blockchain Keystore. Dat betekent dat Stellar gebruikers nu hun private keys kunnen opslaan op de nieuwste Galaxy smartphones van Samsung. Dat meldt de Stellar Development Foundation (SDF) middels een persbericht op 15 juli:


Het gaat om de volgende reeks toestellen: Galaxy S20 Series, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10 Series, Galaxy Fold, en de Galaxy S10 series. Tevens is het nu mogelijk voor Stellar ontwikkelaars om blockchain-applicaties voor Galaxy toestellen uit te brengen. Denelle Dixon, CEO van SDF, zegt het volgende erover:

De integratie van Stellar in de Samsung Blockchain Keystore is een belangrijke stap voor ons netwerk en het ongelooflijke ecosysteem van applicaties die op dit platform zijn gebouwd. Samsung biedt een oplossing voor het beheren van keys die gebruiksvriendelijk is en de adoptie van blockchain-technologie stimuleert.

Met deze integratie hebben we ons opengesteld voor een nieuw netwerk van gebruikers die kunnen profiteren van de gecombineerde innovatie van Stellar en Samsung. Dit is pas het begin van onze samenwerking waar we meer ontwikkelaars en gebruikers in staat te stellen gebruik te maken van blockchain en de mogelijkheden die deze integratie biedt.

Naast Stellar ondersteunt de Samsung Blockchain Keystore ook bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tron (TRX) en klaytn (KLAY). De koersprijs van Stellar lumens (XLM) staat vandaag een paar procent in de plus, wellicht door het nieuws, aangezien de rest van de cryptocurrency-markt vandaag behoorlijk rood kleurt.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie