Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Samsung Galaxy telefoons ondersteunen nu Stellar (XLM)

Stellar (XLM) is nu onderdeel van de Samsung Blockchain Keystore. Dat betekent dat Stellar gebruikers nu hun private keys kunnen opslaan op de nieuwste Galaxy smartphones van Samsung. Dat meldt de Stellar Development Foundation (SDF) middels een persbericht op 15 juli:

- Advertentie -

Het gaat om de volgende reeks toestellen: Galaxy S20 Series, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10 Series, Galaxy Fold, en de Galaxy S10 series. Tevens is het nu mogelijk voor Stellar ontwikkelaars om blockchain-applicaties voor Galaxy toestellen uit te brengen. Denelle Dixon, CEO van SDF, zegt het volgende erover:

De integratie van Stellar in de Samsung Blockchain Keystore is een belangrijke stap voor ons netwerk en het ongelooflijke ecosysteem van applicaties die op dit platform zijn gebouwd. Samsung biedt een oplossing voor het beheren van keys die gebruiksvriendelijk is en de adoptie van blockchain-technologie stimuleert.

Met deze integratie hebben we ons opengesteld voor een nieuw netwerk van gebruikers die kunnen profiteren van de gecombineerde innovatie van Stellar en Samsung. Dit is pas het begin van onze samenwerking waar we meer ontwikkelaars en gebruikers in staat te stellen gebruik te maken van blockchain en de mogelijkheden die deze integratie biedt.

Naast Stellar ondersteunt de Samsung Blockchain Keystore ook bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tron (TRX) en klaytn (KLAY). De koersprijs van Stellar lumens (XLM) staat vandaag een paar procent in de plus, wellicht door het nieuws, aangezien de rest van de cryptocurrency-markt vandaag behoorlijk rood kleurt.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.294,17 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.294,17 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...