Corné Marchand Corné Marchand
16/02/2024 21:28 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/02/2024 19:17

Slapende reus VeChain wordt wakker, is XRP gedoemd?

XRP-XRP
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Er gebeurt op het moment een heleboel rondom twee altcoins: ripple (XRP) en natuurlijk VeChain (VET). Bij beide munten worden interessante bewegingen waargenomen die significant zijn voor investeerders en volgers van de cryptomarkt. In mijn nieuwste video bespreek ik wat er mogelijk op het spel staat voor deze twee altcoins.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

XRP: Vergane glorie?

Ripple, het bedrijf achter XRP, brengt maandelijks nieuwe tokens in omloop. Dit proces omvat het ontgrendelen van 1 miljard XRP, waarvan 200 miljoen wordt verkocht en 800 miljoen wordt gereserveerd voor toekomstige releases. Dit kan leiden tot grotere token dumps in de komende maanden, wat een potentiële negatieve impact heeft op de prijs van XRP. Met meer dan 5 miljard XRP in omloop, blijft de verkoopdruk netto negatief voor investeerders.

De lange duur van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC blijft daarnaast ook nog een punt van zorg. De verwachtingen voor een snelle afwikkeling zijn laag, wat de onzekerheid voor investeerders vergroot. Desondanks is er een mogelijkheid dat de dynamiek verandert met een toekomstige uitspraak, wat zou kunnen leiden tot een gunstige resolutie.

VeChain laat vuurwerk zien

VeChain staat de afgelopen dagen flink in de schijnwerpers. Tijdens een evenement in Barcelona benadrukte VeChain de rol van blockchain in het creëren van een circulaire economie en het ondersteunen van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast kwam VeChain met een belangrijke nieuwe update

De recente prijsbewegingen van VeChain suggereren een ontwaken van deze “slapende reus”. Met een aanzienlijke prijsstijging vanaf de bodem, lijkt VeChain gepositioneerd voor verdere groei. Dit wordt ondersteund door de integratie van zijn blockchain oplossingen in duurzaamheidsprojecten en de potentie voor nieuwe hoogtepunten in de toekomst.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie