Corné Marchand Corné Marchand
18/12/2023 21:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2023 20:04

Solana en bitcoin prijsverwachting: gaat SOL naar $363?

Bitcoin-BTC Solana-SOL Ethereum-ETH more-coins-icon
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In mijn nieuwste video op mijn YouTube-kanaal deel ik belangrijke inzichten over de cryptocurrency-markt, met de nadruk op bitcoin (BTC) en solana (SOL). Ik vertel over een mogelijke 400% stijging van ethereum-rivaal solana, op korte termijn. Ook werp ik een blik op bitcoin en bespreek ik bearish signalen.

Bitcoin halving in 12 uur, Bitvavo geeft Nederlanders gratis crypto
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin analyse toont mogelijke correctie

De bitcoin-analyse toont zorgen over een mogelijke correctie. Toch blijf ik optimistisch met prijsdoelen zoals $44,500 en $48,000. Vervolgens schakel ik over naar altcoins, waarbij solana in de schijnwerpers staat. Ik bespreek een externe analist die suggereert dat solana’s dominantie zou kunnen stijgen naar 3%, wat gunstig is voor groei.

Een diepere duik in solana onthult de voorspelling van de crypto-analist: als de totale marktkapitalisatie $5 biljoen bereikt en solana’s dominantie 3% is, zou de prijs van solana $363 kunnen bedragen Dat zou een mogelijke stijging van 400% inhouden. Ik wijs op interessante instapmomenten voor zoekende investeerders.

Naast solana en bitcoin analyseer ik ook twee opkomende toppers: BONK en Celestia $TIA. Deze twee munten zijn de laatste tijd erg hard gestegen. Ondanks de daling van grote munten als bitcoin, stijgen de twee met tientallen procenten.

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie