John van Meer John van Meer
09/01/2024 14:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/01/2024 12:29

Solana en Bitcoin: Twee crypto giganten op het punt van exploderen?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Welkom bij deze nieuwe video-analyse waarin ik de recente ontwikkelingen in de cryptomarkt onder de loep neem, met een speciale focus op bitcoin (BTC) en zijn opwindende ETF-nieuws. Voordat we verder gaan, wil ik benadrukken dat deze analyse puur educatief is en niet als financieel advies moet worden beschouwd. Dus, laten we eens duiken in de wereld van crypto en de mogelijke bewegingen verkennen.

Crypto airdrops vaak enorm winstgevend, blijkt uit onderzoek
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Bitcoin ETF hype: De deadline nadert

De spanning is te snijden in de wereld van cryptocurrency, vooral rond Bitcoin. Met een deadline voor een belangrijke ETF-beslissing die morgen al valt, houden beleggers hun adem in. De markt reageert al op dit nieuws, met een opmerkelijke opwaartse beweging in de prijs van Bitcoin.

Jim Cramer’s recente opmerkingen over Bitcoin, suggererend dat we mogelijk een piek bereiken, geven nog meer reden om bullish te blijven. Uit het verleden blijkt namelijk, grappig genoeg, dat het omgekeerde van Cramer’s voorspellingen uit lijkt te komen. Dat Cramer dus verwacht dat BTC een piek heeft bereikt, kan als bullish worden gezien.

Advertentie

Solana’s bullish structuur

Naast bitcoin, zien we ook interessante bewegingen in sommige altcoins. Solana (SOL), bijvoorbeeld, toont tekenen van een bullish structuur. Dit kan een indicator zijn voor mogelijke winsten in de nabije toekomst. We zullen de grafieken van Solana nauwlettend in de gaten houden en analyseren wat deze ontwikkeling kan betekenen.

Analyse van DOT en POWR

In deze video zal ik ook mijn analyse van Polkadot (DOT) en Power Ledger (POWR) delen. Deze coins hebben elk unieke eigenschappen en potentiële groeimogelijkheden, en het is interessant om te zien hoe ze zich zullen gedragen te midden van de huidige marktdynamiek.

De komende dagen beloven cruciaal te zijn voor de cryptomarkt. Of de Bitcoin ETF nu wordt goedgekeurd of niet, er zal ongetwijfeld een significante impact zijn op de koersen. Zorg dat je mijn nieuwste video bekijkt voor een gedetailleerde analyse en om goed voorbereid te zijn op wat er komen gaat in deze dynamische markt.

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie