Dylan Laat Dylan Laat
21/12/2023 11:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/12/2023 10:24

Solana-telefoon krijgt harde kritiek van bekende YouTuber

Solana-SOL
icon-altcoins
Altcoin nieuws

De bekende YouTuber Marques Brownlee, beter bekend als MKBHD,  heeft weer “Smartphone Awards 2023” video gepubliceerd. In deze editie komt ook crypto even aan bod, namelijk in de vorm van de Solana Saga telefoon. Brownlee laat weinig heel van de telefoon, hij is er namelijk niet over te spreken.

Bitcoin en cryptofondsen ervaren slechte week met miljoenenuitstroom
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Tech-reviewer MKBHD geeft award aan Solana-telefoon

MKBHD’s beoordeling van de Solana-telefoon voor 2023 was niet positief. Deze telefoon wordt door hem aangemerkt als de “Bust of the Year“. Met andere woorden, de Solana-telefoon krijgt de slechtste beoordeling van de reviewer.

Volgens Brownlee biedt de Solana-telefoon geen overtuigende reden voor aankoop. “Voor geen enkele prijs zou ik deze telefoon aan iemand aanraden,” stelt de YouTuber.

De bouwkwaliteit van de telefoon, waaronder het gebruik van keramiek, wordt als enige punt geprezen. Echter ziet hij dit als verspilling, aangezien de telefoon verder weinig te bieden heeft.

MKBHD merkt op dat de achtergrond van de telefoon en de omstandigheden rond de lancering al aangaven dat het geen succes zou worden.

De “MVP” (Most Valuable Phone) van 2023,  was volgens de tech-reviewer de Google Pixel 8. Deze telefoon wordt geprezen voor zijn uitstekende camera, verbeterde beeldscherm, krachtige chipset, en het bieden van een veelzijdig pakket aan functies.

Advertentie

Verkoop Solana-telefoon explodeert

De teleurstellende award komt op een opvallend moment. De verkoopcijfers van de telefoon zijn namelijk onlangs flink ontploft. Dat heeft echter niets te maken met de technologie en functies van de telefoon.

De explosieve toename in de verkoopcijfers van de Solana Saga-telefoon lijkt voornamelijk te zijn gedreven door de recente stijging van de BONK-token, een memecoin op het Solana-netwerk.

Bij de aankoop van een Solana Saga-telefoon ontvangen kopers een airdrop van 30 miljoen BONK-tokens. Gezien de recente koersstijging van BONK, vertegenwoordigt deze airdrop een aanzienlijke waarde, wat een sterke stimulans is voor de aankoop van de telefoon.

De prijs van de Solana Saga-telefoon is bovendien verlaagd van $1.000 naar $599, wat het toestel nog aantrekkelijker maakt. De waarde van de BONK-tokens die bij de telefoon worden geleverd, overtreft daarmee de kosten van de telefoon zelf.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie