Kevin Schijven Kevin Schijven
03/03/2021 14:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/03/2021 14:33

Sony Europe sluit aan bij Theta Network (THETA) en is nu een validator

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Sony Europe sluit aan bij Theta Network (THETA) en is nu een validator

Sony Europe sluit zich aan bij Theta Network. De research & development (R&D), of onderzoeks- en ontwikkelingstak van de Europese afdeling van het enorme technologiebedrijf, is nu onderdeel van het zogeheten validator programma van Theta.

Theta Network is een soort decentraal content delivery system voor het delen van video’s gebouwd met behulp van blockchain-technologie. Sony Europe gaat een enterprise validator beheren, dat betekent dat het bedrijf transacties zal verifiëren op het proof-of-stake (PoS) protocol van Theta.

Tevens wordt Sony Europe onderdeel van het governance council program, oftewel de bestuursraad van het blockchain-platform. Enkele grote andere tech-bedrijven als Google, Samsung, Gumi, Binance en Blockchain.com zijn al onderdeel van het validator programma.

“Bij de R&D delen we de passie van Theta Network voor gedecentraliseerde technologieën en zijn we enthousiast over de mogelijkheden die blockchaintechnologieën ontwikkelaars kunnen bieden.

Aldus Magdalena Wasowska, hoofd van Center Europe Brussels Laboratory, Sony Europe’s R&D. Mitch Liu, medeoprichter en CEO van Theta Labs, zegt:

“We zijn zeer enthousiast dat Sony Europe R&D Center Europe Brussels Laboratory zich bij ons heeft aangesloten als een enterprise validator die de adoptie- en hypergroeiplannen van Theta dit jaar versnelt.”

De koers van THETA is de afgelopen week al met bijna 30% gestegen, de afgelopen maand met meer dan 100% en het afgelopen jaar met maar liefst 3.000%. THETA vestigde op 20 februari een nieuwe all-time high (ATH) van $3,94. Theta kondigde gisteren nog aan dat mainnet 3.0 op 21 april zal lanceren:

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie