Home Nieuws Altcoin nieuws TenX lanceert Litecoin debetkaart

TenX lanceert Litecoin debetkaart

- Advertentie -

TenX, de welbekende cryptowallet, komt met goed nieuws voor Litecoin (LTC) bezitters. TenX heeft zojuist aangegeven een partnership aan te gaan met Litecoin en werkt aan een ‘co-branded-kaart’. Voor wie niet bekend is met deze wallet, TenX biedt gebruikers de mogelijkheid eenvoudig cryptovaluta’s te versturen, bewaren en verzenden. Daarnaast kunnen alle gebruikers nu ook de TenX-kaart bestellen, welke binnenkort beschikbaar zal zijn. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt overal met crypto te betalen, zoals hieronder te zien is in de McDonald’s.

Litecoin was enige tijd geleden al toegevoegd aan de wallet-app voor zowel Android als iOS, maar dat is voor TenX niet voldoende. Gister kwam de aankondiging dat TenX een nieuwe samenwerking met Litecoin aan aangaat en dat er wordt gewerkt aan co-branded debetkaarten waar binnenkort meer informatie over naar buiten zal komen.

Uiteraard liet ook Charlie Lee, bedenker van Litecoin, direct van zich horen op Twitter. Volgens Lee is dit geweldig nieuws voor de community en belooft hij ons op de hoogte te houden.

Dit is goed nieuws voor Litecoin, en dat kan het wel gebruiken, want ook de afgelopen 30 dagen staat de Litecoin koers onder druk. Wel moet vermeld worden dat niet alleen Litecoin, maar de hele markt onder deze druk lijdt.

Litecoin koers maart
Bron: Crypto Insiders

Wil je op de hoogte blijven over Litecoin, ontwikkelingen van TenX of over de rest van de cryptomarkt? Volg ons dan op Twitter of Facebook.

 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.012,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.033,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.044,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.099,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.279,30 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...