Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Theta (THETA) gaat samenwerking aan met Google en stijgt 1000%

Google Cloud, Binance, Blockchain Ventures, en Gumi Cryptos zijn aangekondigd als Enterprise Validators voor het Theta netwerk voor het mainnet 2.0. Esports en crypto conventie streaming app Theta heeft aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Google. Deze aankondiging valt samen met de mainnet 2.0 update die ook ingepland staat voor 27 mei.

“The Enterprise Validator Program” wil zeggen dat grote partijen zoals eerder aangegeven ervoor gaan zorgen dat transacties op het Theta netwerk zullen worden geverifieerd en worden goedgekeurd.

- Advertentie -

Daarnaast heeft Theta aangekondigd de cloud service van Google te willen gebruiken. Gebruikers kunnen vanaf 27 mei nodes aanzetten en laten lopen via de Google Cloud Marketplace.

Allen Day, een advocaat van de ontwikkelaar van Google Cloud, heeft gezegd dat de distributed ledger technology (DLT) “nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk maakt die de wereldwijde digitale economie, inclusief de media- en entertainmentindustrie, mogelijk kunnen transformeren.”

“We kijken ernaar uit om deel te nemen als bedrijfsvalidator en om Google Cloud-infrastructuur aan te bieden ter ondersteuning van Theta’s missie op lange termijn en toekomstige groei,” voegde Day eraan toe.

Naast al deze punten zal Google Cloud ook nog zorgen voor de infrastructuur in de cloud voor het Theta.tv video platform Mitch Liu, Theta Labs medeoprichter en CEO, zei: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Google Cloud te verdiepen op een aantal belangrijke strategische gebieden om de acceptatie van Theta in alle bedrijfstakken te versnellen.”

Theta token stijgt met 1000%

In de aanloop naar deze aankondiging kende de koers van de Theta token al een flinke stijging. De token van de crypto-powered streaming service kende sinds de crash van midden maart een mooi herstel en steeg zelfs naar een nieuwe all time high op 27 mei.

Theta’s mainnet 2.0 lancering kwam met een aantal samenwerkingen van grote namen over de afgelopen weken, waaronder Samsung. Dit zal een van de verklaring zijn waardoor de Theta token met meer dan 1000% is gestegen. Theta blijft verbazen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.992,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.775,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.824,80 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.830,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.841,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.775,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.824,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.830,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.841,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€10.992,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...