Roemer Hoogerwerf
28/05/2021 16:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/05/2021 16:08

Toekomst Machine Learning ligt op de blockchain; GNYio (GNY) werkt nu samen met deze supermarktketen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Toekomst Machine Learning ligt op de blockchain GNYio (GNY) werkt nu samen met deze supermarktketen

Je hebt het misschien niet altijd door in je dagelijks leven, maar Machine Learning (ML) is inmiddels overal om ons heen en speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Denk aan zelfrijdende auto’s of gepersonaliseerde ads die je overal tegenkomt. Er wordt tegenwoordig zoveel data gebruikt, maar is de huidige aanpak nog wel schaalbaar en veilig genoeg?

Het antwoord op dit probleem is misschien wel de blockchain. Verschillende projecten hebben de stap al gemaakt om veiliger en schaalbaarder te werk te gaan waaronder het bedrijf GNYio (GNY), dat zich wil bewijzen als beste ML-blockchain project. Om daad bij woord te doen heeft het de toekomst van ML in eigen handen genomen en kondigde het in een persbericht op 27 mei een samenwerkingsverband aan met een exclusieve partner van het miljardenbedrijf Intermarche.

De partnerschap is de Zwitserse supermarktketen N1, de officiële en exclusieve partner van Intermarche in Zwitserland. Intermarché, de Europese supermarktgigant, had vorig jaar een omzet van €46,3 miljard en zet met N1 zijn eerste stappen in de Zwitserse markt.

N1 krijgt een eigen crypto

N1 gaat gebruik maken van GNYs gepatenteerde gedecentraliseerde ML-engine om klanten een ultramoderne gepersonaliseerde winkelervaring en een blockchain-aangedreven beloningssysteem aan te bieden.

Bij het uitrollen van deze nieuwe enerverende en innovatieve klantervaring, komt ook een lancering van de winkel zijn eigen coin kijken. GNY zal namelijk de N1-token lanceren, dat de geoliede machine wordt achter de beloningen en aanbiedingen die in de toekomst aangeboden zullen worden aan klanten die winkelen bij de N1 supermarkten.

“Door de distributie van de munten te baseren op data gedreven inzichten, het te combineren met blockchain ondersteunende beveiliging en te versterken met Machine Learning, bereik je een betrouwbare en kostenefficiënte verbinding met klanten die positief gedrag kan versterken” – Richard Jarritt, de oprichter en Chief R&D Officer van GNY.

Naast de klantervaring zal het zich ook richten op het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen door het verder optimaliseren van de supply-chain en het verminderen van afval. Deze doelen van N1 worden steeds belangrijker omdat de productie, het transport en de opslag van voedsel nu naar schatting verantwoordelijk is voor ongeveer een kwart van alle wereldwijde emissies.

Deel dit artikel
Roemer Hoogerwerf

Roemer werd in de zomer van 2018 bekend met crypto. Zijn eerste investeringen gingen hem niet goed af, iets wat zijn economieleraar in 2017 al voorspelde. “Je leert pas echt te investeren wanneer je verliest”, aldus de economieleraar. Vanaf dat moment ging het opwaarts en heeft hij er een boel ervaring en kennis aan overgehouden. Hij heeft een voorliefde voor micro- en low caps, en schrijft en discussieert er met veel plezier over.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie