Timo Bult Timo Bult
11/05/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/05/2019 06:00

Travala.com gaat de samenwerking aan met de Litecoin Foundation

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Travala.com gaat de samenwerking aan met de Litecoin Foundation

De Litecoin Foundation en het boekingenplatform Travala.com gaan de samenwerking aan. Middels de samenwerking wil Travala.com ervoor zorgen dat cryptocurrency-betalingen op het platform nog vloeiender verlopen.
Travala.com is een boekingenplatform waar vakantiegangers hotels kunnen boeken. Het platform is gebaseerd op blockchain-technologie. Reizigers kunnen op Travala.com hotels boeken in meer dan 210 landen waarvoor ze naast met litecoin (LTC) ook met MasterCard en Visa kunnen betalen.
De samenwerking begint met de #TravelWithLitecoin campagne. Klanten kunnen tot 40% korting krijgen op hun reizen wanneer ze met de Litecoin wallet LoafWallet betalen. Het is zo niet alleen makkelijker om met litecoin voor een vakantie te betalen, het is ook nog eens goedkoper!


Het uiteindelijke doel van de samenwerking is om de algehele adoptie van cryptocurrency voor alledaagse betalingen te stimuleren. Naast deze campagne is Travala.com ook aangewezen als accommodatie partner voor de Litecoin Summit, een evenement dat in oktober van dit jaar plaats zal vinden.
Als reactie op de samenwerking zei CEO van Travala.com, Matthew Luczynski:

De consument staat aan het hoofd van de markt als het gaat om het bereiken van massale cryptocurrency-acceptatie en we zijn verheugd om deze reis met de Litecoin Foundation te beginnen. We hebben hetzelfde doel voor ogen: het reguliere gebruik van cryptocurrencies in het dagelijks leven stimuleren.

Litecoin-oprichter Charlie Lee reageerde ook op de samenwerking. Hij zei:

We zijn verheugd om samen te werken met Travala.com om het voor Litecoin-gebruikers makkelijker te maken om met litecoin op reis te gaan. Niets helpt massale adoptie meer dan praktische use-cases, en de mogelijkheid om een valuta zoals Litecoin te gebruiken om over de hele wereld te reizen is een geweldige use-case.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie